| Nitunitu a întrebat:

99% din noi avem inima intunecata de diavol.

Si de ce spun asta?

Pentru ca aproape intotdeauna alegem intotdeauna sa facem rau/negativ cand e vorba de o decizie.

Exemplu:

Un baiat si o fata, majori vor sa faca sex. El ii spune hai, ea spune stai ca nu avem prezervativ. El cuprins de spermatozoizi ii spune ca da drumul afara si nu ramane insarcinata. Ea spune, bine, am incredere in tine fiind infierbantata. Cei doi fac sex si ea peste o luna afla ca e insarcinata. Nu sunt pregatiti de a avea un copil si ea face intrerupere de sarcina.

Unde e greseala?

Ne lasam cuprinsi de diavol care vine in minte si ii spune lui (hai ma ca nu o lasi gravida, nu esti tu in stare de asta.

La ea cand ii spune: Ai incredere in el ca te iubeste si nu vrea sa te raneasca.

Daca el spunea lasa ca facem maine sau cand avem prezervativ.

Daca ea spunea, ok, ramane asa...

Era totul mai usor si mai frumos daca nu asculta de satana care ii venea in minte si ii tulbura gandurile?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In ziua de azi ti-e frica sa faci sex dar sa iti bagi limba in gura alteia? Lectie de la viata, protejarea sanatatii consista in evitarea fierbantelii. Asa cum vin imigrantii in europa boliile la fel de repede se raspandesc

| darrio2007 a răspuns:

Diavolul nu are nici o legatura in asemenea situatii.Asta tine de educatie si de cata experienta sexuala ai la momentul respectiv.De ce trebuie sa dam vina pe altcineva pentru proasta noastra informare despre viata? Nu esti primul pe acest site care gandeste astfel.Esti naiv si gresesti enorm.

| RockNbeer a răspuns:

Saracu' Satana, a ajuns sa fie de vina si cand se cotarcesc pustanii si n au cauciu pe gigel.

| Drimmero a răspuns:

Pai se zice ca Satana conduce pamantul deoarece Dumnezeu i-a dat frau liber ca sa vada cine este credincios si cine nu. Dar in ziua de azi, orice ai face, vei fi judecat. Cand isi baga dracul coada in ceva, iese totul pe dos. Cat despre exemplul dat de tine, a vrut si satana sa fie partas la nasterea unui alt om.

| syd2 a răspuns (pentru Drimmero):

Satana nu exista, exista doar instincte si subconstiinta.

| Drimmero a răspuns (pentru syd2):

Pai la asta ma gandeam si eu, ce legatura sa aiba incornoratul cu contactul dintre cei 2. Cat despre existenta lui, nu stiu daca exista sau nu, nu cred in el. Eu cred doar in Dumnezeu, pentru mine nu exista diavolul!

| Nitunitu explică (pentru Drimmero):

Pai daca nu exista diavol, orice ai face ajungi in rai, nu? La ce sa mai fi judecat?

| WaterDrop a răspuns:

M`a intrigat intrebarea ta cu cei 500 de lei asa ca iti voi raspunde la asta intre timp. Binele si raul sunt doar o alegere a mintii noastre.Nu exista asa ceva in realitate, ci doar mintea noastra este cea care a facut alegerea.

| Ibrahimovic a răspuns:

Exemplul oferit de tine e o dovada ca pana nu ti se intampla ceva de genul nu te linistesti. Nu cred ca e un impuls de la satana, cum ai zis tu laughing)
Se putea foarte bine ca el sa respecte ceea ce a zis si sa nu mai ramana ea insarcinata. In cazul asta ce mai e? tot impus de la satana?

| Rakanishuu a răspuns:

Cand esti excitat, bineinteles ca nu mai gandesti la fel de rational. E practic ca un drog pe care il vezi si il vrei, nu te intereseaza pretul, ca ciocolata cand ti-e foame. laughing)
Serios, fii mai deschis.

| Nitunitu explică (pentru Rakanishuu):

Sunt mai deschis. Nu as vrea si fi vreodata atat de excitata incat sa ramai gravida "din greseala" si sa faci intrerupere de sarcina ucigandu-ti pruncul.

Binecuvantarea de la Dumnezeu, acel copil mic care candva am fost si eu si ai fost si tu ce vina are?

Imi pare rau ca iti arat, dar trebuie sa vezi asta ca sa nu faci niciodata avort!
Alte femei au facut si acum isi doresc sa fi murit ele si sa fi supravietuit copilul...

https://www.youtube.com/watch?v=YtCPcsmmVNw