Nu fi egoista, împarte-o cu ei ți-ai cam dat foc la țigară irinuco, totuși ai putea sa o vinzi și poate faci și un mic profit, oricum nu e prea sănătoasă, plus că deja ți-a adus probleme și nici nu ai folosit-o încă, evident ar fi bine sa ii aminti și pe ei că vrei sa te apuci de afaceri, poate chiar îți găsește cumpărător
Deci anunță: dragii mei vând țigară electronică, am luat de pe net cu 2 lei, vând cu 3. Scapi și de scandal, și de țigară, și de boală
Ei na, am revenit dupa nu stiu cate zile si tin sa va anunt ca nu a fost niciun scandal, ma jur ca in viata mea nu mi imaginam astfel perioada in care aflau ca fumez sau vapez si altceva ce sa va mai zic..mama a încercat 3 zile la rand sa-mi interzică sa fumez adica in fiecare dimineață cand pleca la serviciu imi spunea "sa-mi dai toate țigările pe care lei ai, esti mica, n-ai voie sa fumezi" dar nu ma certa, si tata, doamne ferește, de la el niciodată nu m-am așteptata asa reacție (nici de la mama) fiind mai strict si mama ceva de genu "fa ce vrei" adica observ ca s-au cam schimbat rolurile, bun, deci tata doar mi-a zis calm sa ii arat țigarea, ca sa vada macar daca mi-am comandat ceva calitativ si am refuzat (la fel cum am facut la frate-miu) pentru ca credeam ca vrea sa mi-o ia si intr-o seara cand am prins mai mult curaj m-am duc cu țigările si tot de tine de țigări (lichide, încărcătoare) etc la ei si concluzia: ma lasa sa vapez pentru ca oricum sunt încăpățânata si nu vor sa ma ascund
mnfjgjfgtmfgktrgfo întreabă: