| Classiffied a întrebat:

A cere tigari pe strada e considerat comportament inacceptabil?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da. De cerșetor.

| J0B0MAT a răspuns:

Dacă îi ceri unei cunoștințe nu. Dacă ceri unui necunoscut înseamnă că nu prea ai bani, ceea ce nu e inacceptabi, majoritatea oamenilor din lumea asta nu fac parte din sfera bogaților, însă au bani de o țigară.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E tot un fel de a cersi, nu?
Mai sunt unii care cer un foc si e o forma de bagat in seama.
Fumatul insa e un obicei foarte prost si nu trebuie incurajat, nici cu tigari, nici cu aprins focul.

| Kufu95 a răspuns:

Da, culmea eu fiind nefumător și mă lovesc de chestia asta și lumea se uită cam ciudat ca și cum eu aș fi de pe altă planetă că nu fumez.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kufu95):

Foarte bine ca nu fumezi!
E un obicei urat si daunator.
Sunt foarte putini fumatori in Vest.

| Kufu95 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mulțumesc și încurajez pe nimeni să nu se apuce de așa ceva, sunt practic niște bani arși din cauza țigărilor și plus că se ajunge la situații de genul, practic mai pe toată lumea pe care cunosc și fumează zici că sunt niște persoane hipnotizate de bețele astea.

| 1onur a răspuns:

Nam fumat niciodată mai bine mă calcă mașina. Da știu ce înseamnă un fumători să naibe țigări! Este jale rău de tot, părinți mei erau fumători înrăiți cu cât aveau mai multe țigări cu atâta fumau mai mult.

Trebuie să înțelegem că nu face rău nimanuia un om care îți cere o țigară, dacă ești fumător dăi la o țigară că nu știm prin ce trece omul ăla, și poate țigara aia îl calmează își face capul și își revine.

Am studiat pe părinți mei toate simptomele ce se întâmplă dacă un fumător n-are țigări! Bătaia primită nu am să uit niciodatălaughing) le-am ascuns o dată țigările la amândoi, Doamne Dumnezeule ferește, nu i-am mai recunoscutlaughing)

Întrebări similare