Eu stiu un singur lucru si anume ca 100% nu o sa fiu niciodata sincer si asta din cauza firii mele pamantesti, iar despre a te deschide chiar asa de mult in fata cuiva...nici nu se pune problema; totusi in anumite grade, da sunt fiinte in care am incredere destula la momentul respectiv si pot zice ca da. mi-am pus sufletul pe tava si nu mi-a fost rusine.
Sufletul mi l-am pus pe tava primului meu iubit, tot in fata lui am gasit puterea de a nu ma simti coplexata de mine si mai ales el m-a facut sa ma simt ce cea mai frumoasa fiinta de pe lume. Ii multumesc pentru felul lui in care a avut grija de mine si pentru clipele frumoase petrecute impreuna.Acum sunt maritata insa nu am mai reusit niciodata si sotul meu nu a apreciat ceea ce eram.Sufletul i l-am dat si lui insa fizic nu m-a facut sa ma pot dezbraca niciodata cu lumina aprinsa...
Nu.nu exista nimeni cu care sa pot vorbi orice. dar este mama, careia ii pot spune lucruri pe care nu i le-as spune prietenului meu, si este prietenul meu caruia ii spun lucruri pe care nu i le spun mamei.mai este prietena mea cu care vorbesc ce nu vorbesc cu mama sau cu bogdan, dar careia nu ii pot spune o parte din lucrurile pe care le stiu ceilalti doi.si totusi, toti 3 la un loc nu stiu tot despre mine.nici nu trebiuie.nu ca as avea chestii ingrozitoare de ascuns, ci pur si simplu...
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: