| roberta_7421 a întrebat:

A fost Hitler un criminal sau nu?

Răspuns Câştigător
| Bucatarul.com a răspuns:

Nu-nteleg de ce toata lumea afirma ca el a fost un criminal, cum nici un cap mafiot nu este acuzat de crime, pentru ca acesta nu a facut nici un fel de crima, avea oamenii lui sa faca treaba murdara, asa nici Hitler nu a fost un criminal la propriu.

Simplul fapt ca el a ordonat lichidarea unei natiuni intregi, ca el a condus operatiunea, asta nu-nseamna ca el a omorat toti acei oameni. Oricum, faptul ca el nu a fost un criminal, nu inseamna ca nu merita batut cu nuielusa de la trandafiri peste ochi, si sa i se taie gatul cu unghiera. De aceeasi parere ca restul, dar sa nu aud acum ca si Osama Bin Laden a omorat prea multi oameni in ultimii 10 ani (probabil in tinerete a facut el altele), si-a facut ditamai armata de sclavi gata sa ucida pentru el, de ce sa-si mai murdareasca el mainile? Asa si Hitler, a fost un dictator mandru si curat (jegos la minte si suflet) care nu se sinchisea sa omoare oameni, poate doar sa-i priveasca in timp ce erau ucisi!

6 răspunsuri:
| Ana a răspuns:

Da, a fost.

| Nişka a răspuns:

Raspunsul e simplu a fost un dictator...trage tu concluziilewinking

| Bucatarul.com a răspuns:

NU, Hitler nu a ucis pe nimeni, faptul ca a ordonat uciderea lor, este partea a 2 a! happy Omul se respecta pentru a-si ocupa timpul sa omoare el personal acele "gunoaie" (din perspectiva lui).

| asdffghjjkl a răspuns:

Da. Cu siguranta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Eu is boboak eu nu stiu nimic" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un mare nenorocit. Cand am vazut filmul, am ramas socata la cat il ducea mintea.

Întrebări similare