| Iasminamaryia a întrebat:

A fost o faza acum câteva minute si mna prima oara m-am gândit la TPU si un motiv. Deci azi am ramas la o prietena sa dorm (care s-a mutat acum 2 ani in Anglia si mai vine in vacante aici) si azi a ramas si prietena ei (are 18 ani), s-a întâlnit cu iubitul ei etc si au vorbit sa meargă amândoi la răsărit, a rămas sa vina el cu masina sa o ia etc (el are 21 ca sa nu credeți altceva) si vorbeau sa coboare sa nu stiu ce si va dați seama ca inițial m-am gândit ca o sa coboram toate ca sa il vedem si noi pe iubitul ei, cand au deschis usa si eram in spatele lor sa ma pregătesc sa ies cu ele si zice tipa de 18 ani "tu nu poți sa vii" eu pe moment fără sa realizez "de ce?" prietena mea "pai nu poți sa vii si tu" si am zis "bine". Dupa a urmat sa ma duc in pat si sa scriu asta si acum am realizat ca daca zicea ca poate sa se ducă si ea la răsărit si ducea DOAR EA fara sa ma ia si pe mine, adică ma gândesc si eu, care a fost motivul pentru care au zis ca nu pot sa vin si eu? Mi s-a părut puțin urat din partea lor sa ma lase asa...

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate aveau alt program, și ce au spus era doar un pretext.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ora asta se doarme.