Nu. Nici macar nu ar avea sens deoarece un motiv exista totusi. O frustrare de mai demult, comportamentul acelei persoane, starea in acel moment. Chiar si ura care nu are explicatie pentru o anumita fiinta tot are radacini pe undeva prin trecutul nostru chiar daca nu este vorba despre aceeasi persoana deci poate fi considerata un motiv.
Hey!
Nu,nu imi sta in fire sa agresez pe cineva fara motiv. Agresare verbala da, cateodata am fost suparat si am mai facut din asta, trebuie sa recunosc...insa agresare fizica niciodata.
Consider ca nimeni nu agreseaza fizic pe cineva fara sa aiba un motiv, poate ca este suparat iar acea persoana i-a amintit de cineva anume, poate ca nu i-a placut ceva la acea persoana...
Intotdeauna exista un motiv chiar daca acesta nu este cunoscut.
Succes!
da
de obicei merg pe strada si dau cu piciorul in oameni in timp ce strig HAIAAAAA
Oarecum. in liceu era o fata care tot facea misto de mine fara motiv pana intr.o zi cand am vazut-o cu iubitul ei. cum am fost crescut bine sa nu dau intr-o fata m-am dus si i-am dat lui una si i-am spus sa isi educe prietena.
Eşti un adevărat domn.
Nu, nici fizic, nici verbal însă dacă mi sau oferit motive mă tem că nu m-am putut abţine.