Da, mai, dar iti dai seama ce impresie faci in RATA (cei de varsta mea stiu ce-i aia) de Cuca Macaii, daca scoti Smartphonele! Una e sa dai cu destiu' pe ecran si sa misti guguloaiele alea si alta e sa scoti un Nokia obosit care, pana la urma, tot aia stie sa faca( ca doar n-o spala rufe!).
Cat despre baxul de prezervative, sa puna naibii, in el, si niste instructiuni de folosire. Dar clare, asa.
Am mers și eu cu rata de câteva ori. În Vaslui. Primii 10 kilometri mi se părea amuzant, că vedeam fețe noi de care să râd. Dar după vreo 3 ore (cam atât făcea rabla aia mâncată de rugină care ziceai că are roțile pătrate) deja era un chin. Mai ales vara, când nu mai sunt locuri nici în picioare și viecare vine cu propriul miros de transpirație. Și când oamenii din rată se împart în două categorii: ăia care vor să deschidă geamul că-i cald și ăia care îl închid la loc pentru că-i curent. Dacă mai dai și de băștinași care să-ți inunde urechile cu ritmuri de manele...e mirific.
Ohh...daca ai mers cu rata si, pe deasupra, si in Vaslui, respecte! Inseamna ca nu se ia nicio boala de tine si de inca trei generatii dupa tine; esti imun la orice!
Din păcate nu ai putea ajunge tu dictator nici de-ai mânca tot rahatul care este pe Terra fix în momentul acesta. Şi pariez că şi de l-ai mânca pe tot ce a fost vreodata de când peştii au venit pe sol şi au început să se cace, că tot nu ai reuşi să ajungi un dictator. Îţi lipseşte flerul ăla de păcălit prostimea (căci fără prostime nu ai ajunge nicăieri). Într-adevăr, proştii sunt numeroşi, mult prea numeroşi, şi absolut tot ce ating ei este banalizat, redus ca şi calitate, făcut ţăndări din temelii, dar nu ai cum să îngrădeşti cuiva drepturile inalienabile primite la naştere. Au dreptul să trăiasca, au dreptul să se înmulţească (deşi sper să moară toţi în chinuri), au dreptul să achiziţioneze rahaturi (cel care vinde rahaturile se îmbogăţeşte, deci bravo lui/ei). În schimb, ar fi bine să le îngrădească dreptul la vot. Orice lichea semidoctă poate vota, îi dau un pui sau un kilogram de zahăr şi pac, votat PSD/PNL. Sau votează doar împotriva cuiva de care nu îi place (gen votez Pontuleţ că Băse nu-mi place). Cu asemenea membrii ai societăţii nu poţi face nimic. Căci nu se vor învăţa vreodată de nimic.
Şi în fine, să nu deraiez mult prea tare, faptul că un prost cumpără o prostie este ceva care nu ar trebui să fie interzis. Lasă-i să fie roboţei şi să îşi f*** banii pe rahaturi. Bravo celor ce au facut rahaturile încă o dată. Eu zic că ar trebui să facem şi noi rahaturi să le vindem, că de proşti să le cumpere nu am duce lipsă. În schimb, testul ăla l-aş pune când ar trebui să voteze. Ştii ce-i aia politică de stânga/dreapta? Autotarianism/libertarianism? Ştii limba română? Geografie? Ceva istorie? Ceva aritmetica? Nu?! No atunci noroc bun Ardeal, înapoi la Pro(s)TV cu tine.
Eu nu mai cred în puterea votului. La noi mai întâi iese, apoi poți să votezi. Să creadă poporu' că au ceva de spus pe scena politică. Trebuie să existe alegători ca să aibă pe cine să cadă vina când cel pe care l-au ales o dă în bară.
Păi mai întâi pui toţi politrucii să fie traşi în ţeapă, sau scalpaţi pe viu, sau orice altceva care implică o moarte extrem de dureroasă, să fie puşi oameni care să mai aibă ceva valori morale, integritate, tărie de caracter în locul lor (se găsesc destui, dar sunt atât de dezgustaţi de lumea din jur că preferă să îşi vadă de propria treabă) şi după aia îngrădeşti dreptul de vot pentru proşti. Aşa ar merge. Dar parcă ar fi prea frumos să poate fi adevărat...
Şi s-ar ajunge la unele chestii pe care nu le prea agreez, cum ar fi violenţa extremă... dar presupun că pentru o schimbare în mai bine, în ziua de astăzi, chiar e nevoie de ceva mai drastic.
Ai concurenta serioasa daca doresti sa ajungi dictator. Unu' din cartierul meu isi dorea sa devina dictator si cred ca inca isi mai doreste. El si-a facut deja campania electorala. Am intalnit si eu tarani de oras cu smartphone-uri. Majoritatea il aveau decat pentru a impresiona lumea, pentru ca asa sunt setati biologic idiotii. Mi se rupe **** de ce-si cumpara lumea si pentru ce isi cumpara, poti sa le faci ce vrei, ca nu-i domeniul meu.Ca o sa lichidezi specia sau nu, eu o sa-mi aduc mereu aminte cum radeam de ei si cum niste amici le faceau telefoanele sa mearga greu. Ai profitat vreodata de prostia lor?
Smartphoanele au și ele avantajele lor, te joci pe ele cât timp ești în deplasare, intri pe internet de oriunde... ca un laptop mai mic. Nu înțeleg rostul tabletelor în cazul ăsta, dar poate-s mai mișto că au ecranul mai mare. Și să nu uităm că pari mai interesant dacă îți faci poze în oglindă preferabil cu un iPhone.
Nu e ceva periculos cât să fie un test de precauție. Și ba da, proștii au nevoie de evoluție, nu doar de tehnologie. Altfel ar rămâne proști.
Ar trebui să se introducă acel test în chestii mai relevante. Tehnologia te prostește dacă o folosești greșit, dar te și poate învăța avantajele ei, îți deschide noi orizonturi.
Unul de la Apple a spus asa ''Smartphones are smarter than their owners'' cuvinte marete si adevarate. Majoritatea se limiteaza la site-urile de socializare, IM-uri si cam atat. In cazul meu e bun, mi-e lene sa insir motivele dar unul din ele ar fi gaming-ul, unul performant e super binevenit. Tehnologia nu este ceva inutil, oamenii nu stiu sa se foloseasca de ea cum trebuie fiindca multi nu sunt ''multivast''.
Daca testul asta e valabil pentru fiecare telefon, generatia bunicii, sa zicem, pentru ca vrea sa-si scoata fixul, care a socotit toata viata cu creionul pe foaie si care n-o sa inteleaga niciodata cum se baga un numar in memorie, ce-are sa faca? un bax de prezervative (verzi, ca la cosmote ai semnal peste tot)?
ce conteaza pana la urma, daca stii tu pentru tine ce sa-ti cumperi sau pe unde sa navighezi sa-ti faci temele la romana, ce treaba ai cu altii?
e fix problema ta, daca te simti mai comod c-un telefon misto, chiar de ai tenisii rupti in talpa
"si de bani poate oricine sa faca rost "
sunt in pana de bani in momentul de fata. da-mi si mie o idee. de unde as putea sa fac rost?
Iti place sa te dai mare a? Glumesc, da ai dreptate "tehnologia" asta cam nu face decat sa ne manance de bani din buzunar, si majoritatea idiotilor, cretinilor, cocalarilor, oamenilor de nimic care au bani au si asa ceva... da, mi se pare si mie inutil, astia care le creeaza nu fac altceva decat sa spele creierele oamenilor (ca si religia de pilda) sti? e inutil putem traii mai fericiti fara toate astea, eu sincer pot traii fericit doar daca am muzica care-mi place, cu ce ma hrani (atat la propriu cat si cultural) si cu ce-mi petrece timpul fara atatea bazaconii ce exista pe net sau... cu cacaturile astea de telefoane de ultima generatie sti candva demult parca era lumea mai buna fara ele ieseam la joaca cand eram mici, dar acuma parintii le cumpara telefoane scumpe si nu fac altceva decat sa stea cu botu in ele
Cred ca ar fi bine sa mai existi si disctatori in stilul tau ca ar mai scapa tara de niste prosti straight face
Cred ca ar fi bine sa mai existi si disctatori in stilul tau ca ar mai scapa tara de niste prosti