Ba i-o n-am treaba cu dietele, dar te-as putea ajuta
Pai, o prietena de-a mea, a avut 85 de kg la 1, 55 si a inceput sa testeze mai multe diete si din cate am inteles nu prea au avut efectul dorit, adica ajungand in 2 luni la 83 de kg...
Atunci a s-a da pe supa de varza, cu toate ca in primele 6 luni s-a abtinut de la TOT ce inseamna zahar s.a.m.d... dupa ce a ajuns la 68 de kg a inceput din nou sa manance din toate, dar cu masura si inca tina dieta cu supa de varza, desi...nu are un gust foarte bun, parerea mea, ei ii place
De ce sa tii "diete" si sa nu mananci ce trebuie si cand trebuie? In diete,mereu o sa te simti frustrata ca nu ai voie aia,nu ai voie cealalta si asta duce la nervozitate,care poate sa-ti dea metabolismul,organismul peste cap.
Asa ca,mai bine,incearca sa mananci cate trei mese/zi,in cantitati mai mici,supe si ciorbe de legume,carnea(pui,curcan,vita,peste) doar fiarta,la gratar,la cuptor(mare cat podul palmei tale cel mult), mereu alaturi de legume diverse(nu cartof), paine in cantitate mai mica si doar intermediara, cu tarate, graham.Hidrateaza-te cat mai mult,pe langa sucuri proaspete de fructe si legume,cu ceaiuri dar si cu apa(chiar si impreuna cu putina zeama de lamaie daca vrei). Miscarea,este iar un lucru esential,ca sa-ti reduci greutatea corporala,dar si ajuta organismul sa se oxigeneze,sa-si accelereze metabolismul.
Asa, nu o sa te simti persecutata, ca nu ai voie sa mananci ceva anume, sau sa te simti vinovata, daca vre-odata o sa mananci ceva ce iti va fi pofta.