| RAY a întrebat:

A iti cere scuze fata de cineva este o slabiciune? Oare ce ne opreste din a ne cere iertare?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

A cere scuze este o calitate umana, atunci cand gresesti, trebuie sa lasi de la tine si sa-ti ceri scuze...din pacate nu multi au calitati umane.

25 răspunsuri:
| AnnaSlv a răspuns:

Hey, normal ca nu. Cred că "respectul de sine" sau orgoliul sunt bariera. Nu mi se pare un gest injositor, desii multi asa il considera.

| RAY explică (pentru AnnaSlv):

Asta e cuvantul potrivit, danke

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este o slabiciune, Depinde si cui ii ceri scuze indiferent de gravitatea faptei, de cele mai multe ori o s-o doarã undeva pe acea persoana de scuzele tale si faci mai mult rãu decât bine.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Tu iti poti cere scuze? nu este o slabiciune?

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, da vezi ca pentru unii conteaza asta

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Daca stiu ca am gresit, da, daca nu am gresit atunci nu am de ce sa-mi cer scuze.

Nu este o slabiciune, din contra... e dovada de coloana vertebrala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuzele nu ajuta cu nimic.
Ignorând motivul tâmpit al întrebării tale, a-ți cere scuze nu e neapărat o slăbiciune, tine mai mult de orgoliu.

Care este motivul?

| mentholinks a răspuns:

Depinde de situatie si de persoana daca imi cer sau nu scuze dar eu nu prea gresesc ca nici macar nu prea interactionez. E aiurea ca esti luat de prost cateodata.

Tu simti placere cand critici si judeci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nici n-ai idee câta.

| Drimmero a răspuns:

Critica nu se refera neaparat la tortura, critica poate sa fie mai mereu constructiva,, sa pui punctul pe j si chiar sa ridici moralul persoanei respective.

Treaba unui user este de a ajuta nu de a critica alti useri, asta inseamna TPU, toti pentru unul, unul pentru toti, cel mai mare critic sunt eu, nu am nevoie de alti

Asta nu inseamna ca trebuie sa-i dai omului ceea ce vrea sa auda, asta ar insemna sa-l pupi in dos si te-ar transforma intr-un pacalici,, mai bine ii spui direct, l-ar ajuta mai bine, eu pe principiul asta merg/

Tu ai un limbaj civilizat si ok, dar a spune ce intrebare idioata ai nu vad ce ajutor e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu consider că este o slăbiciune.Din contra, când faci asta dai dovada de bun simț și arăți că chiar i-ti pare rău.Probabil mândria și orgoliul este o barieră.De multe ori așteptam că cineva sa-si ceară scuze de la noi când de fapt noi ar trebui sa o facem

Un raspuns foarte bun

Daca intrebarea chiar este idioata...nu poti sa inchizi ochii si sa spui ca nu este cand totul este evident, trebuie sa ai coloana vertebrala ca sa spui totul in fata si ce gandesti.

Pai intrebarea este idioata?

Eu vorbeam la modu' general, nu ma refeream la intrebarea ta, care e normala.

Daca era indiota, recunoasteam asta

| relian a răspuns:

Daca ai gresit,sa faci chestia asta arata ca esti om,in rest daca no faci esti un ticalos laughing Chiar daca o greseala urmata de scuzele de rigoare nu ajuta persoana careia i sau adus daune,cel putin nu o ajuta material,dar cred ca ajuta psihic,tu facand acest gest, te va vedea altfel, poate sai treaca de cele mai multe ori, comparativ cu atunci cand no faci, risti sa te tina minte ori sa nu vorbeasca cu tine si alte scenarii de genul asta.
Deci toate astea fac parte din comunicarea dintre noi, iar comunicarea ajuta f mult oamenii sa se inteleaga intre ei.

| Lioana a răspuns:

Nu e o slabiciune cererea scuzelor. E o putere. Trebuie sa fii puternic sa recunosti ca ai gresit si sa-ti ceri scuze. Slabi sunt cei care nu o fac.

| RAY explică (pentru Lioana):

Cu cei care merita asta, da

| comyne a răspuns:

Citeste din biblie