Iesi mai des si treptat din casa in aceleasi circumstante. De obicei prin parcuri gasesti fete ce se mai plimba, sau prin cafenele. Nu e necesar sa te bagi in seama cu ele. Mai ales acum in starea in care te afli. Doar fi prezent in preajma lor, dar fara sa para ca le urmaresti. Pur si simplu mergi pe acolo, facand o ocupatie sau ceva. Si cateva saptamani o sa ai senzatia de tremur, dar cu timpul se domoleste. Pentru ca te expui constant si treptat.
Am un coleg de munca care acum 4-5 ani, tremura din toate incheieturile cand era langa o femeie. Dar acum vad ca nu mai tremura. Si vine in continuare la munca si vorbeste deschis cu femeile din jur.
Așa de urâtă e anxietatea că și față îmi tremură și sprâncenele! Deja am fost observat de multa lume,multi și-au dat seama că am probleme, șușotea nu te uita la el! Adică incep mai rău să tremur daca se uită cineva atent la mine,deja toți din zona știu, nu vrei sa știi ce prost mă simt și ce rușine mi! E agorafobie, o anxietate dusa la extrem, e greu de tot sa lupți cu așa ceva. Mai mă expun chiar și așa nu mă dau bătut dar am obosit sincer sa fiu văzut cum tremur și cum merg cu capul in pământ! Și se uită lumea la mine de zici că a văzut un extraterestru. De multi timp am, de 8-9 ani! Lumea care nu știe cred că am Parkinson dar nu am așa ceva că în casa nu tremur doar când ies afară din casă. Am avut momente când nu tremuram deloc și eram ok dar atunci lucrasem,luam xanax și apoi nu am mai luat xanax și puteam sa ies linistit,a fost ceva incredibil! Acum nu prea mai am atâta motivație că mă gândesc că lumea știe că am probleme și că mă desconsidera, mă cred nebun! Mă simt evaluat. Nu știu dacă o să mai scap de acest tremur și anxietate. Poate și la coloana am ceva probleme și de acolo provine, nu e creierul oxigenat cum trebuie, habar nu am, zic așa ca idee.
Problema este ca pui la suflet parerile oamenilor despre tine. Ai nevoie sa fi mai indiferent si nepasator. Pentru ca niciodata nu poti multumi pe toata lumea. Asa ca daca tot te critica lumea, macar sa te critice facand ceea ce iti place sa faci.
Mersi frumos pentru încurajați măiestre
Cu placere! Acum asteptam update-uri de la tine cu evolutia ta
Nu exista substitut exact pentru Xanax care sa fie disponibil fara prescriptie, avand în vedere riscurile asociate cu benzodiazepinele. Nu degeaba este cu prescriptie. Daca exista ceva asemananator, nimeni nu mai lua Xanax. Nu degeaba iti este prescris acel medicament, nu lua alte medicamente de capul tau ca poate iesi urat.
Cel mai bine discuta cu medicul, explica-i situatia si intreaba daca este ok sa iei Dexocalm, insa cred ca este mult prea usor pentru problema ta. Terapie faci?
Nu fac terapie,nu îmi permit. Unii ziceau că și cu ulei Dottera s-au vindecat de anxietate,atacuri de panica.
Sincer m-am saturat sa aud cum unii spun NU TE UITA LA EL, daca se uită atent incep sa tremur rău din toate balamalele. Deja știu și oamenii că am probleme mi se pare o umilință de nedescris sa fiu văzut pe strada cum tremur in ultimul hal și cum am o fata de speriat bombe și mega crispat! M-am tot expus dar deja mi rușine, lumea crede că am ceva grav neurologic, dar în casa nu tremur. Locuiesc singur și de aia cred că e așa de complicat sa scap, nu mai am părinți
Terapia e singura solutie si medicatia. Cu uleiurile nu faci nimic, nu te,, vindeca'', ala e efect temporar, cateva minute. Dar nu pentru problemele tale.
Așa este.