| CostinAlamariu a întrebat:

A mai avut cineva un moment în care să se afle într-un tren, autobuz sau tramvai și uitându-se la oameni să simtă o iubire pură și nealterată pentru toți cei prezenți?

Am trăit experiența asta când eram pe tren, între două orașe mari din România. Mă uitam la ceilalți pasageri și simțeam o camaraderie, un drag și-o iubire cât se poate de sinceră pentru orice ființă umană pe care o vedeam în momentul ăla.

Nu știu de voi, dar eu sunt 100% convins că în asta stă sensul vieții -- să fii în stare să iubești așa orice străin care îți e fizic aproape într-un anumit moment. Îmi pare sincer rău că nu pot trăi asta tot timpul, dar mă bucur că știu că această stare există.

10 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

E mult spus iubire.Probabil drag sau liniște sufleteasca.

Dar răspunsul e nu, nu prea simt asta în general pentru societate.

| Hammurabi a răspuns:

He, he, he... nu mai fumez prostii de vreo 4 ani. laughing

| CostinAlamariu explică (pentru Hammurabi):

Bineinteles ca filistenii nu concep în capul ala a lor de filistean ca poate exista dragoste fara droguri sau alte chestii

| Hammurabi a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Așa te-ai născut?
Ai avut toată viața trăirile astea de dragoste?
Că aici pe site, din toate discuțiile și clinciurile pe care le-ai avut cu diverși useri, inclusiv cu mine, nu prea pari deloc un om îmbibat în iubirea față de semeni.
Unii își dau seama destul de repede când un răspuns/replică e doar o glumă sau când e îmbibată în răutate.

| CostinAlamariu explică (pentru Hammurabi):

In viata mea n-am luat droguri, nici macar nu mai beau alcool de 4-5 luni si nici medicamente nu iau. În 2023 sper că lumea e suficient de evoluată să nu mai vină cu penibilitati gen "droguri" cand dau peste oameni diferiți de ei.

| Hammurabi a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Man, a fost o glumă.
Tu chiar nu știi de glumă?
Ok, scuză-mă. O să mă abțin să mai postez, să te deranjez.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, am pățit, chiar recent am văzut un copilaș care-și ajuta bunicul și mi-a venit să plâng pentru că era foarte mic, dar gesturile lui erau așa sigure și mature, se vedea că face asta mereu, îi dezasambla bunicului ceva obiect care-l ajuta să se deplaseze ca să urce într-un autobuz sad dar nu cred că sensul vieții e despre străini, cred că e despre lucruri mici, în general, dacă știi să fii recunoscător cred că poți vedea lucruri frumoase peste tot, nu doar mizeria cotidiană.

| 199onur7 a răspuns:

Nu pot sa iubesc cu Adevărat pe ori si cine si nu pot si nici nu vreau sa iubesc cu Adevărat pe ori si cine o dată iubesc cu Adevărat si iubesc cu Adevărat mai mult decât viata mea si la ori si cine pentru o singura inima miași da viața pe lume asta ori si ce ar fi doar pe o singură o iubesc cu Adevărat si ași face orice pentru inima aia si ași sacrifica orice pentru inima aia miași da si viața si tot alta inima nu vreau sa iubesc cu Adevărat cat voi trăi eu pe lumea asta in viață doar i singură dată iubești cu Adevărat da cu Adevărat si rău de tot dacă iubirea Adevărata cea Adevărată cu Adevărata se duce acel om acea inima devine mai rece decat un ocean intreg si nimic nul mai poate face fericit cu Adevărată niciodată când iubești cu Adevărat o dată o singură data se întâmplă asta in viața nu există de 2 ori o dată se întâmplă sa iubești cu Adevărat o inima atata o data in viață alegi sa iubești cu Adevărat o inima in viața asta nu există de 2 de 3 ori o data o singură dată iubești cu Adevărat in viața asta.

| CostinAlamariu explică (pentru 199onur7):

Schizo moment

| 199onur7 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Doar o dată iubești cu Adevărată in viața.