| Alexalinalex a întrebat:

A-mi poate explica cineva cum "un om" poate ucide 84 persoane!? Un tata a 3 copii as vrea o cauza plauzibila!? (PUTREZEASCA IN IAD)

7 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Pentru ca asa il apuca pe el, lol. Daca ar fi sa citesti despre ciminali in serie, ai vedea ca ajung sa faca asta din diverse motive. Unii din placere, altii datorita unor traume din trecut.

| Felys a răspuns:

Cu siguranta cei care ucid, si nu 84 persoane,chiar si una singura,nu sunt sanatosi la cap, au o problema grava daca pot ajunge la asa ceva, eu si cand am muste in casa prefer sa le scot pe geam decat sa le omor cu pliciul, nu oricine poate face crima, doar persoane dereglate mental pot face asa ceva

| anonim_4396 a răspuns (pentru Felys):

Si cu gandacii ce faci?

| Felys a răspuns (pentru anonim_4396):

Otrava,acum nu oi vrea sa stau cu gandacii in casa, atunci cand apar, doar ca nu pot eu sa ii omor efectiv, depilda nici sa ii calc nu pot, dar pun otrava si se rezolva

| deeeaqq a răspuns:

Nu pot.

Dar îţi pot explica (,) că se scrie ''îmi'', nu ''a-mi''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauza este o boala psihica. Sunt oameni care nu simt durere, suferinta, nu au mila. Asa sunt ei construiti. Sociopati, psihopati.

| GetReal a răspuns:

Ok dar explica-mi tu cum un alt om pe nume Adolf Hitler a putut ucide cca 17 milioane de oameni? Dar Stalin cu 23 de mil? Cel mai cel e Mao Zedang cu 77 de milioane. Crezi ca lucrurile astea pot fi explicate?