Bună.
Un om ca el este o raritate a societății actuale și nu numai.
Condoleanțe familiei care a făcut cunoștință cu o durere care nu poate fi descrisă în cuvinte, usucă sufletul.
Pa, pa.
Un mare om de cultura.Printre putinii romanii adevarati.Si nu e pacat ca artistii sunt mai apreciati post-mortem decat au fost in viata?
Normal ca imi pare rau. Desi, "cu-o moarte, toti suntem datori". Mi-a incantat adolescenta cu Cenaclul Flacara, care era, pe vremea aceea, un spectacol complet si, mai ales, cam singurul spectacol in care nu i se ridicau osanale "conducatorului iubit".
Paunescu a fost, dintotdeauna, o personalitate foarte controversata, dar a fost unul dintre cei mai prolifici poeti contemporani.
I s-au reprosat multe, insa eu l-am apreciat pentru faptul ca a stiut ce, cand si cum sa faca pentru a putea continua acele spectacole minunate care adunau mii de tineri la un loc si in care s-au lansat zeci de talente adevarate. Sa-l ierte Dumnezeu, ca are de ce.
Dumnezeu sa-l ierte! Noi oamenii am pierdut un poet, insa Dumnezeu a castigat un geniu pe care o sa stie sa-l pretuiasca mai mult decat am facut noi oamenii pe pamant.
Dumnezeu sa-l ierte
dar daca as muri eu, de mine cine iar parea rau.decat familia si cei iubiti
ca in resttt)
dumnezeu sa-l odihneasca in pace
De azi dimineata cand am auzit stirea aceasta eram 100% ca TPU se va umple cu intrebari despre Adrian Paunescu si mesaje lacimogene, mda asa suntem noi ii apreciem numai dupa moarte, pakat.
Toti murim. nu conteaza faima, nu conteaza ca nu o sa stie oameni cand am murit eu ci conteaza cum am trait. jos palaria pentru paunescu si Dumnezeu sa-l fericeasca
Recunosc ca nu sunt familiarizat cu lucrarile domniei sale ( ca si poet ma refer ), dar cam mai tot timpu cand a fost invitat pe la talk-show-uri la diverse televiziuni mi s-a parut un om foarte ingust la minte si intolerant.
Exemplu :
http://www.youtube.com/watch?v=qtp-s1ZTtB8
Cam impresia asta mi-a lasat-o mie :|.
Acu` nu-mi permit sa judec pe nimeni, o fi fost si un om bun nu contest acest lucru.
Despre morti numai de bine. Corect?
@Anonim, am spus ca nu contest talentul pe care l-a avut ca si poet. Dar exista o expresie " branza buna in burduf de caine ".
Nooooooooooooooooorrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmaaaaaaaaaallll. Enigmatici si cuminti
Terminandu-si rostul lor,
Langa noi se sting si mor,
Dragii nostri, dragi parinti.
Cheama-i doamne inapoi,
Ca si-asa au dus-o prost
Si fa-i tineri cum au fost
Fa-i mai tineri decat noi.doar o strofaa we myss you
anonim_4396 întreabă: