Îl ador. Sunt așa trista. Era al doilea cel mai tare gay de pe planeta ( 1 e Yanis Marshall ). Anyway R.I.P.
George Michael, Keith Emerson, Greg Lake, Colin Vearncombe, Lemmy Kilmister, Glenn Frey, David Bowie, Prince, Alan Rickman, Leonard Cohen, Rick Parfitt, Alan Thicke şi nu numai... doar anul ăsta.
Avea voce debilul, chit ca era el gay,, dar nu asta conteaza. Dar din ce am observat, o gramada de artisti care erau gay erau apreciati la cote maxime. Oare acesti gay au o sensibilitate mare si si-o exprima prin arta mult mai bine?
Nu-l ascultam,, nu e genul meu de muzica!
Și ce dacă era gay? Cu atât mai bine. Gay=fabulous. Sunt cei mai tari de pe planeta. Cum sa fii atât de încuiat la minte cât sa nu poți recunoaște măcar ca era un cântăreț foarte talentat? Discriminarea nu e buna în lume sa știi.
Nu a facut nimic memorabil pentru societate doar a cantat niste muzica care a prins la public si s-a imbogatit din asta.
Cred ca tu vorbești de Salam. ) Aici vorbim de George Michael. El punea suflet în muzica lui și era ușor sa îti dai seama ce sentimente puternice transmitea fiecare cântec în parte.
Imboåteste'te si tu ca el! Ia vezi poti? Fa tu ceva mai memorabil decat a facut el! Hai pardon in spatele tastaturi toti stiti sa judecati, in realitate spargeti seminte pe bordura in fata blocului!
Corect
Da si mie imi pare rau o legenda o tempora a fost ce o sa ii mai simtim lipsa dar stim ca macar muzica lui cantecele lui ne vor ramane mereu in minte au fost vremuri frumoase glorioase cand facea el muzica ca lumea chiar daca a fost si gay homosexual care este problema cati nu sunt gay sa fii artist artista gay lesbian lesbiana bisexual bisexuala cel putin pentru fani nu e ceva rau ba chiar le respecta intimitatea fie barbat sau femeie ca este ca si cum te-ai lua de aia cu rasa neagra adica pe aia cu rasa alba ii consideri in regula dar pe aia cu rasa neagra nu daca aia sunt insultati incep sa planga sau sa se supere si apar diverse campanii dupa aceea gen respect cum este in sporturi asa si cu astia nu merita jigniti ca se supara e viata lor la urma urmei fac ce vor cu ea fiecare ar trebui parerea mea sa stie mai bine cum sa isi traiasca viata fara regrete sau dezamagiri