anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A murit Pheobe Tonkin? (Cleo)

60 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.

| Farcas a răspuns:

Daacrying mare pacat

Janina
| Janina a răspuns:

Phoebe Tonkin (17 octombrie [1989-2008] in Sydney, Australia)a murit in accident de masina sau din cauza drogurilor era actrita si model din Australia. Ea juca rolul lui Cleo Sertori in serialul H2O

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da sad A murit.Pacay de eacrying

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pacat*
Am scris pacay in loc de pacat.sczbig grin

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Daca pe Wikipedia nu scrie ca a murit...eu sunt sceptic.
Nu-ti bate capul ca nu sunt informatii sigure 100%.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai fratele meu, unii dintrevoi nu aveti ce face sau nu aveti ce intrebari sa puneti.

| sclipici a răspuns:

Nici pe Wikipedia, nici pe IMDb nu scrie nimic despre asta, deci nu a murit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu uni zic ca da uni zic ca nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

phoebe tonkin (cleo) nu a murit! daca murea mai juca in sez 3 din h2o nu vedeti ce fraieri sunteti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

da, chiar a murit. e mare pacat da mare pacat era favorita mea faceam orce doar sa o vad pe yohoo :pe web ca ie super tare conteaza pe mine e mistoo de tot am 15 ani si stiu multe sunt la liceu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu ce sa spun sunt forte socata sad dar sunt sigura sigura ca nu se droga si nu fuma j nu consuma alcol..deci am sa contactez pe cineva sa aflu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da
a murit in film

| ali_7518 a răspuns:

Da a murit... am auzit ca cei de la disney vroiau sa faca un nou serial cu ea dar la 1 saptamana dupa asta a murit ...pacat era draguta...

| mariaandreas2008 a răspuns:

Nu se stie sigur dar nu cred.Este un haker pe net care baga numai informatii proaste.Deci ea nu a murit.Si nu are cum sa se drogheze ca are doar 16-17 ani.Si parintii ei unde erau daca ea a murit? iti dai seama ca nu a murit pentru ca parintii ei ar fi stiun si ar fi dat un interviu si acesta ar fi dat la stiri ce mare lucru.(app stie cineva cum sa'mi downloadez sims 3?):*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oare chiar a murit?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ati murit voi toti! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce prosti suntetsi bah`...credeti toate prostiile care le spun unii la plictiseala...laughing) ce dovezi aveti ca e moarta? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar cum s-a intamplat?

| LadyRoxy a răspuns:

Nu a muit. A aratat-o la o prezentare pe M tv happy asa ca decatsa dati raspunsuri la plesneala mai bine abtineti-va!

| ladymartha a răspuns:

Daca nu a murit de ce da numai episoade vechi? Daca nu murea mai dadea si alte episoade noi...Ca acum da numai episoade vechi si m-am saturat de ele! Daca e adevarat ca nu a murit mai faceau si alte episoade noi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit ba idiotilor! joaca in sezonul 3 din h2o!

nebunii dracu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu pot sa ma obisnuiesc cu astaaa deci nu nu nu se poateeee crying((((((

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bah` nebunilor voi sinteti projti...cum sa moara daca murea nu mai aparea in sezonu` 3 din h2o

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Emma din H2O a murit a aparut un episod nou H2o in care numa Ricky si Cleo aparea Emma nu era si nici nu era o a 3 sirena nici nu se discuta in serial ceva de ea e ca si cum numa 2 sirene sunt happy apoi s-a intalnit cu o alta sirena happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cleo nu a muri dar nu se stie poate ca da poate ca nu