Phoebe Tonkin (17 octombrie [1989-2008] in Sydney, Australia)a murit in accident de masina sau din cauza drogurilor era actrita si model din Australia. Ea juca rolul lui Cleo Sertori in serialul H2O
Daca pe Wikipedia nu scrie ca a murit...eu sunt sceptic.
Nu-ti bate capul ca nu sunt informatii sigure 100%.
Da a murit... am auzit ca cei de la disney vroiau sa faca un nou serial cu ea dar la 1 saptamana dupa asta a murit ...pacat era draguta...
Nu se stie sigur dar nu cred.Este un haker pe net care baga numai informatii proaste.Deci ea nu a murit.Si nu are cum sa se drogheze ca are doar 16-17 ani.Si parintii ei unde erau daca ea a murit? iti dai seama ca nu a murit pentru ca parintii ei ar fi stiun si ar fi dat un interviu si acesta ar fi dat la stiri ce mare lucru.(app stie cineva cum sa'mi downloadez sims 3?):*:*
Nu a muit. A aratat-o la o prezentare pe M tv asa ca decatsa dati raspunsuri la plesneala mai bine abtineti-va!
Daca nu a murit de ce da numai episoade vechi? Daca nu murea mai dadea si alte episoade noi...Ca acum da numai episoade vechi si m-am saturat de ele! Daca e adevarat ca nu a murit mai faceau si alte episoade noi...
vanessa_3076 întreabă:
Cristina2008 întreabă: