Buna numele meu este Iulian si sunt din Braila, eu de aproximatic de 2 luni colaborez cu ei si pana acum am castigat un televizor Samsung si Un storcator Philips, asta pot spune luna trecuta si luna asta am depasit pragul de 24000 de puncte si am solicitat 2 Telefoane Samsung, am primit e-mail ca o sa-mi trimita si aceste 2 produse daca vrei dovada sau daca vrei invitatie astept e-mail pe adresa nikolass_2003@yahoo.com si este valabil si pentru altii
E chiar adevarat? parca nu-mi vine sa cred...
Poti sa imi spui si mie te rog cum ai ajuns sa acumulezi atatea puncte in conditiile in care vine maxim un chestionar pe saptamana unde poti acumula maxim 100 puncte? Sunt tare curios vreau sa ajung si eu la performanta asta!
Este o mare teapa, sunt neseriosi si mai nou iti retrag punctelein urma completarii chestionarelor pe motiv ca au depistat neconcordante.nu va inscrieti ca este o pierdere de timp.
Buna ziua,
Dorim sa va asiguram ca toti membrii Exact Panel sunt recompensati, fie cu produse electronice si electrocasnice, fie cu vouchere Emag, in urma acumularii de puncte.
Intr-adevar, in cazul in care un chestionar este completat intr-un interval prea scurt de timp, daca sunt bifate raspunsuri la intamplare, chestionarul respectiv este anulat. Acest lucru se intampla doar atunci cand statisticienii nostri constata ca raspunsurile au venit intr-un interval de timp mai scurt decat timpul necesar citirii tuturor intrebarilor, existand astfel neconcordante intre raspunsurile bifate ori raspunsuri care se contrazic intre ele. Fiind o companie care realizeaza studii de piata, bazandu-se pe cifre corecte, este necesara anularea unui chestionar care a fost completat fara ca macar respondentul sa fi citit intrebarile. Astfel de situatii sunt insa extrem de rare.
Alaturati-va Panelului nostru si haideti sa vedeti cum se intampla lucrurile! Aveti sansa sa completati chestionare interesante (de acasa, de la seviciu, in mijloacele de transport in comun, etc.) si sa castigati premii: https://bit.ly/2PyC7xO
Puteti sa va invitati si prietenii, fiecare recomandare fiind recompensata cu puncte. Cu cat mai multe puncte, cu atat mai repede se castiga premiul dorit!
Va multumim!
De vreo trei ani m-am tot chinuit să strâng 3000 puncte și acum astept de doua luni să-mi trimită un cupon cu contravaloarea punctelor. Până la urmă cred că e țeapă.
Comparat cu Iulian, Matusalem a murit de copil...
Numele meu este Costin Draghia iar in urma completarii numarului necesar de puncte, am obtinut voucher-ul de 100 lei pentru eMag.
Din nefericire, inainte de utilizare, l-am ratacit cu totul. Intrebarea mea ar fi care sunt modalitatile de al recupera?
Multumesc.
Nu este țeapã de loc
Jucați și cîștigați
Cu rãbdare se face bogãție
LinaLina35 întreabă: