Eu nu am avut nimic cu el...
Am primit si eu cativa stupizi, dar nu stiu de la cine...
Mai Bro dar ce conteaza cate stupide a dat? Parca ai mai avut ieri o intrebare dedicata ei. Nu era mai bine s-o raportezi pe privat adminilor?
Upsss si tocmai i-am raspunsce crezi bro ca numai ea este care da stupide? sunt multi, dar nu-si arata niciunul moaca sa zica, da bai eu am facut...hmmm sa recunoasca pace, n-ai sa vezi asa ceva
Ce atata tevatura mai fratilor, lasati-o(l)sa-si faca damblaua, daca asa se simte binein plus nu cred ca voturile acestea au vreo importanta asa mare, vorba ceea, cui nu-i place altuia nu-i face...
Banuiesc si cred ca nu a gasit unde a vrut sa ajunga, se descarca pe noi, nu stiam ca e fata, o duminica minunata iti doresc!
Hai să îi dăm răspunsuri la întrebări, dar răspunsuri aşa de bune încât să luăm fundiţe pe seama Tinichelei, să se oftice niţel. Nu ştiu dacă mi-am primit vreun stupid, dar m-am uitat la o întrebare postată de mine şi tot poporul care a răspuns avea stupid. În coada poporului era Tinichea, curată ca lacrima. Sincer, mă doare undeva de voturile stupide, că doar nu le înfige în mine, dar dacă tot votează măcar să voteze corect. Sunt şi răspunsuri care chiar nu merită asemenea calificativ. Hoţii la iaurt!
Bro chiar nu am vazut intrebarea ta, am pus si eu una asemanatoare, dar cand am intrat la ea avea deja 385 de sanctiuni datee nervoasa rau creca duce lipsa de ceva
Loooooooooooooooooooooooooooooome...am pus o intrebare mai inainte si ghici cine mi-a raspuns... tinicheaeu am crezut ca so inecat cu atata mancare luata de la atatia useri de pe aici
Sunt 385 acum.Eu mi-am luat, si cred ca o sa ne mai luam toti daca mai vorbim.
Dar chiar nu ma intereseaza.
Cum spuneam, mi-am luat iar stupid si nici macar nu i-am raspuns la alte intrebari.=))
http://www.TPU.ro/......-minunata/
P. S. am dat raspuns mai jos la intrebarea mea.
Eu sunt una dintre norocoasele care si-a luat. Da cred ca da la nimereala, ptc am vazut ca la toate raspunsurile de la o intrebarea a dat. Da in fine, treaba lui/ei ce face. Sper ca adminii au vazut.
Flav nu ai fost atent, intrebarea nu am pus-o eu, uite aici.
http://www.tpu.ro/......a-de-tare/
In alta ordine de idei, de ce sa o raportez? Ti s-a parut ca m-am aratat deranjat de gestul ei? Atita vreme cit nu dau doi bani pe voturile stupide (asa cum am mai spus), decit daca sint date de citeva persoane in a caror judecata am incredere, nu vad rostul raportarii.
anonim_4396 întreabă:
Sv95bcsi întreabă: