anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A scapat cineva de furia lui Tinichea? Suparata rau fata, pina la ora asta a aplicat 380 de sanctiuni in doua zile de cind e pe site cu contul asta. Cine nu si-a luat stupide de la Tinicea? rolling on the floor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am luat stupid de la tinichea si sunt mandra.

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai mai Cami sa nu fim rai totusi, e suparata, o sa-i trecawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Woow! asta-i frustratul sortii de aici de pe TPU.are deja la activ 460 de stupide.cred ca a venit momentul sa consulte un psiholog. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai oameni buni Sfatuiti-o mai mai usor sa nu faca fata vreun infarct doamne fereste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tinichea pe mine ma cam ignori sad, n-am mai fost prin profiul tau ca asta ar insemna sa primesti puncte de la mine dar macar un stupid poti sa-mi dai...hai ca doar e cu imprumut/ce zici?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Bro tata, nu tu imi ziceai ca...aceste voturi "stupid"ne arata cati stupizi ne voteaza?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro-tinichea nu este copil. poate fi chiar...gabrielutzu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criticul ba da mai, ba da rolling on the floor
Enigmo e fata, gabrielutzu era baiat, da nu e copil, e maricica laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro-nu este fata, mai, este baiat. uita-te pe raspunsurile lui.mai este si din maramures de unde-i tudor, alias cheloo si prince_of_persia, alias clau7878.asta-i gabrielutzu sigur. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci am avut rabdarea de a ma uita la 469 voturi de stupid ale ei...si sunt o victorioasa...nu suntwinkinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci am avut rabdarea de a ma uita la 469 voturi de stupid ale ei...si sunt o victorioasa...nu suntwinkinglaughingpe bunewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dar de ce o înfuriați așa de rău?
Voi nu realizați că este un copil și o face din dorința de a se distra cât mai mult?
Pa, pa.