| RAY a întrebat:

A spune cuiva ca este urat/a este o jignire sau un compliment? de ce este o jignire daca frumustea nu conteaza sau este trecatoare?

9 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu are nici o legatura daca conteaza sau nu intr-o relatie frumusetea daca te face cineva urat e o jignire oricum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un compliment, clarlaughing
"Frumusetea nu conteaza"Oare de ce persoanele frumoase nu spun asta, numai cele care stau prost la capitolul asta?
"Este trecatoare"Mda, e adevarat.Dar pana trece, conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde in ce context sau dacã este sarcastic, dar sã spui sérios in fatã la cineva, nu iti place cum aratã nu e o jignire, poate doar libsã de respect, sau poate fi chiar interes. De ce te-ai chinui sã ii mai spui cã este urât/urâtã daca nu te intereseazã persoana smug

| Elide a răspuns:

Frumusetea sta un ochii privitorului... dacă eu il vad pe x frumos s.ar putea ca altcineva să.l vada urât..Nu este o jignire..eu nu cred in cuvintele astea...fie are om e frumos in felul lui, trebuie sa posede anumite calități

| RAY explică (pentru Elide):

Vrajeli feminime

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)!
Gandeste-te cum te-ai simti tu atunci cand ar veni unu strain la tine (de prin Uganda) si ti-ar spune zambind ca prostu sa para prietenos:
- Esti urat.

Asta i-s-a intamplat unui prieten, intr-o vacanta.

| RAY explică (pentru Yee):

Wow si banuiesc ca sa bucurat si s-a terminat cu bine

| ionutborcea a răspuns:

Nu deoarece nu este frumos să spui că este urât s-au că are nu stiu ce etc ignorăl s-au il ei cu glume de gen vrei să vezi o gluma uităte în oglindă si el nu ea în considerare ce eai zis o ea ca pe o gluma dar dacă îi zici în față esti urât s-ar putea să se supere şi să easă cu scandal mai bine ignoră ca e urât rolling on the floor

| Raven2018 a răspuns:

Este o jignire în orice situație.Şi ba da, contează.