Depinde, de multe ori incercam sa-i schimbam pe cei din jur( uneori ne amagim spunandu-ne ca ii ajutam) dar singura persoana care trebuie sa se schimbe suntem noi. Stii, fostul meu profesor de limba si literatura romana mi-a spus "trateaza-i pe cei din jur asa cum ti-ar place si tie sa fii tratata". Si pentru ca tot te cheama smile, ajuta-te de un zambet de fiecare data!
E un defect mare in ziua de azi.
Am patit-o de multe ori sa ii zic unui om ce credeam ca a doua zi sa ma evite.Nu sunt genul care spune lucruri dragute doar de dragul de a se pune bine cu cineva.Adevarul doare, insa sa descoperi ca esti mintit doare si mai tare, asa ca joc in continuare pe cartea adevarului
Depinde. Uneori e bine sa fii direct, alteori e mai bine sa o spui pe ocolite pentru ca persoana respectiva sa nu aiba de suferit, mai ales daca este apropiat/a, nu cred ca vrei sa ii prvoci raul. Dar dupa cum am mai spus, depinde de situatie.paa
Cei care iti spun direct in fata sunt mai curajosi, decat sa auzi de la vecinul x, y.Se poate interpreta in mii de feluri, fiecare persoana are un mod de exprimare si gandire diferita.
Eu sunt de parere ca este un punct forte. Prefer sa imi zica cineva verde in fata tot ceea ce crede, decat sa se fereasca sa zica si sa fie un prefacut. Si asa sunt si eu. Nu imi place sa ma prefac ca imi place un lucru sau o persoana doar ca sa nu se supere cineva. Deci cred ca e un punct forte.
Forte! Cand te supara ceva, la cineva zi omului in fata.Decat barfe!
Mie mi se pare mult mai bine sa-i zici cuiva in fata.
Depinde de situatie, mie nu imi placa sa mi se zica drept in fata daca e vorba de jignit, prefer sa fiu luata pe oclolite sau cu frumosul. Eu nu zic verde in fata, cand aud pe cineva ca spune prostii nu ma grabesc sa il corectez, mai bine tac dar nici nu barfesc, perefer sa las lumea in pace...
pa pa :8
anonim_4396 întreabă: