Da, am dat spaga, cand am fost nevoita si nu am avut alta solutie de ales, in general cand te afli intr-o situatie dificila, accepti orice! numai sa te stii bine si sanatos.Nu as fi prea incantata sa fie legalizata, totusi deja e si asa incurajata, daca mergi la un medic si nu ii dai banii sau o mica atentie, stai si astepti pana te saturi, nu se uita la tine, tot bolnav pleci acasa! asa ca banii vorbesc in anumite situati dificile ale vietii...
Da, am dat chiar ieri. Am fost la primaria sectorului 5 si ca sa imi ia actele in considerare doamna care era la ghiseu si era foarte isterica, deja ma intorsese de doua ori cu actele legandu-se de orice, iar ieri cand am fost, intre acte am pus o bancnota de 100 de lei cand a vazut deja vorbea altfel cu mine.
Deci angajatii primariei se injosesc pentru 100 de lei.
Acum o luna de zile am avut nevoie de o adevarinta eliberata de medicul de familie, acolo aceeasi poveste fara sa-i dau 50 de lei nu m-a bagat in seama.
Am dat am dat... ce sa fac daca nu-s buna la sport? da legalizata nu as vrea totusi sa fie! prind mai mult curaj jupuitorii de piei asa.
Spaga o dam in momentele in care avem probleme. de aia se si zice ca banul ateodata iti aduce fericirea... dar nu sunt de acord sa se legalizeze...este penibil