| alma a întrebat:

A-ti fost vreodata "salvati de clopotel"?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da de foarte multe ori happyBa vroia sa ma asculte si chiar atunci se suna de iesire, ba suna clopotelul cand ora devenea plictisitoare...si multe altele happy
Sau mama ma certa si deodata a sunat telefonul si am mai scapat putin happySi asta tot ca un clopotel e big grin

22 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Cu ochii pe ceas, cu inima cat un purice si batand maruntel din picioare asteptam "Da, Doamne, da, Doamne, da, Doamne" sa fiu "salvata de clopotel", uneori a mers, alteori findca nu m-am rugat cu convingere...nota 4, oooooooooooooo, ce bucurie!

| gabitza05 a răspuns:

Daa ...de multe ori.la franceza am scapat 3 saptamana la rand... a i-a sunat profului telu .ba a sunat clopotelu etcbig grin

| micurutza2005 a răspuns:

Da cred ca m-a salvat clopotelul de cateva ori

| JackieSue a răspuns:

Nu imi amintesc sa fi fost eu salvata de clopotel, dar am o prietena care a fost salvata de clopotel de sute de ori.
Sa va povestesc.
Am o profa de istorie nebuna si rea:-s.
Fata respectiva(salvata de clopot A.)nu isi invata niciodata lectiile decat asa prin pauze. A luat o data 5, a doua oara 6 si mai avea nevoie de o nota si de atunci o asculta mereu, in fiecare ora pe fetita, numai ca ii lasa 10 minute la dispozitie in care fata aia nu zicea nici 4 vorbe si o salveaza clopotu` ca profa zice ca in 10 minute nu ai ce sa zici...iti trebuie 20:pstraight face. Deci nu-i pune nota.
Si asa se face ca la sfarsitul semestrului ii da 10 ca sa scape de ea.

| Ben. a răspuns:

De foarte putine ori, din pacate!

| Abcfunny a răspuns:

Da o data la ora de engleza vroia sa ma asculte si eu nu am invatat deoarece am lipsit si mentionez ca ma scuzasem ...noroc ca s-a sunat ca altfel...

| DMV a răspuns:

Tot timpul. Doar de aia am 2 telefoane. Daca am doar unul la mine, pun alarma happy

| Jonsdottir a răspuns:

De foarte multe ori, cred ca sunetul clopotelului a devenit melodia mea preferata laughing

| Chocolate a răspuns:

Daaa! La istorie am inteles un cuvant gresit. o litera am inteleso schimbata, nu a iesit un cuvant urat sau ceva, dar baba e nebuna si sa disperat, s-a dus, a trantit si deschis catalogu, cand sa puna 3'ul in cataog:trrrrrrrrrr...pauza!>...desi ar fi fost pe nedrept am sarit in sus de bucurie. a sunat la tanc, m-am dus la elevul de servici si mi i-am urcat in cap de fericire, daca incasam 3 sar fi dus totul ca eram premianta clasei

| Sara2 a răspuns:

Daaa, a venit odata profa de georgafie nervoasa si nu-mi invatasem in acea zi si vroia sa ii asculte pe cei fara nota, a ascultat si eu fiind la z cand m-a ridicat in picioare si s-a sunat de iesire si a zis "ora viitoare"

| Lary a răspuns:

De multe ori m-a salvat in special la istorie, civica si mate.

| alma explică:

Nebundupatine sa inteleg ca era profesoara ta de biologie, dar nu era iesita la pensie? ce facea acolo sa inteleg ca era nebuna dupa tine?

| pisika a răspuns:

O data era asa de plictisitoare ora.ca nu mai suportam sa stau in calsa.imi venea sa urlu .noroc cu clopotelul ca tremuram de nervi si plictiseala.alta data, iesisem la tabla la matematica, profa nu ma gasea in catalog, ii spusesem ca ma aflam pe o anumita pagina (o pagina gresita, pe undeva printre ultimele), intr-un final m-a gasit, si din greseala isi inchisese culegerea de exercitii, pana sa gaseasca pagina respectiva, eu tremuram de frica deoarene nu eram pregatita... dupa 6 minute care pareau de doua ori mai lungi.ma salvase clopotelul, ca profa se lasase pagubasa, nu mai avea rabdare sa caute nimic pe nicaierihee hee.

| Lorenyk a răspuns:

De nenumarate ori m-a salvat clopotelul! datorita lui am scapat de multe note proaste.

Răspuns utilizator avertizat
| getty a răspuns:

De n ori, unde n reprezinta numarul clipelor in care am fost salvat de clopotel

| ICanLoveYou a răspuns:

Daaaaaaaaaa intr-o zi trebuia sa dam un test la istorie(ultimul)si am facut lectia si doamna se pregatea sa ne dea fisele si trrrrrrrrr suna clopotelu oricum cand sunt la scoala e sunetul meu favoritbig grin.

| alexandra_1780 a răspuns:

De putine ori m-a salvat clopotelul. dar cand nu era de sunat ma lua cu lesinaturi.glumeam(tinand cont ca acum 4 ani am terminat bacul cu 9, 80)

| naty_3185 a răspuns:

Da! la ora de matematica! m-a scos la tabla, profesoara si pana s-a hotarat ce exercitiu sa-mi dea, s-a sunat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ea vrea sa se suie pe mine si eu nuuuuu... si atunci a sunathappy mentionez ca avea 70 de ani si era de biologie, cred ca iesise din formol :-&

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaa... ce bine ca mai exista si cloptellaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Cand trebuia sa fiu dat afara de la ora, atunci sunase clopotelul si nu am primit absenta.happy happy