Sa vina, n-am nimic impotriva!
Sunt mai mult dacat normala/normali suntem toti/...si mama regelui, daca se intoarce la putere, nu mai poate face nimic.
Să vină regele?/No way!/Ne-am stinge rând pe rând, fără ca măcar să raţionalizăm valoarea fiecărei clipe/Regele să domnească într-un castel enorm, în timp ce enoriaşii merg desculţi şi mor de foame în slujba regelui?/Care îţi dau până şi ultima răsuflare pentru a proteja regele şi tot ce primesc este luarea propriei vieţi?/Consider că orice om normal ar trebui să aprecieze timpul în care trăim astăzi/Acum, fiecare om are dreptul la libera exprimare, conform legii/Ne este mai bine acum/Părerea mea...
Avem rege pe base el comanda tot noi poporul ne supunem stam an somaj, platim asigurari de sanatate +spaga la medici+taxa de spitalizare nu mai zic pensie +pensie privata toate ptc la o varsta sa nu mai luam nimic
mai buna ere intrebarea ce sa facem (ca de stat si ascultat la tot ce face base speram la mai bine ), unde o sa ajungem cu tara asta ...nu stiu.
Eu una voi spune acum cel mai hotarat "DA" din viata mea de pana acum.
Nu mai suport atata nesimtire, lipsa de bun simt si respect.Totul e fictiv.Nimic nu mai e cum era inainte.
Sper sa nu te "deranjez". Fundaaa'?
Si sa nu uitam:Am raspuns cat de sincer am putut.
Regele in Evul Mediu, asa dar noi suntem in epoca contemporana.
Stiu. este naspa Romania din pct. de vedere politic. Ne rugam la o viata mai buna.
Si apropo de oameni normal. Nu este obligatoriu sa fie cineva de acord cu tine ca sa nu fie normal.
Bft