| Andrusccaaa a întrebat:

A trecut inca un an. Bucuriile, tristetile, sperantele si dorintele de pe acest an au trecut. Acum intram in alt an, pentru unii va fi mai frumos, pentru altii mai urat, dar ce conteaza este ca de la anul 2011 am invatat multe, dar de abia le invatam, anul acesta le putem aplica. Poate ca pentru unele familii este doar o zi simpla si azi si maine, noaptea dintre ani si-o petrec pe strazi, noi egoisti fiind ne distram fara sa ne pese, bem, scoatem pe gura tot ce ne iese si tot asa, daca nici in noaptea dintre ani nu putem face cateva suflete fericite, haideti sa o facem in 2012 pentru ca sunt sigura ca in 2011 nu ati facut-o! Haideti sa fim buni cu tot ce ne iese in cale, sa ii aratam lui Dumnezeu ca ne-a dat viata ca sa o respectam si sa iubim, sa vedem si sa credem, sa veghem si sa auzim. Haideti sa fim optimisti pentru noul an, sa speram ca ne va aduce tot ce ne dorim, sa speram ca ne va face sa zambim! Anul care vine sa fim buni, darnici, mai putin pacatosi, uitand de tot parcursu anilor trecuti. Haideti sa ii facem fericiti si pe ceilalti, nu numai pe noi! Sa speram in ce ni se da si sa nu renuntam in ceea ce vrem! Eu va doresc un an plin de bucurii, impliniri, caldura sufleteasca, iubire, armonie in familie, prieteni noi, sa deveniti cat mai destepti si toate cele bune. Chiar daca nu va cunosc va jur ca toti din lumea intreaga imi sunteti dragi! Am compus asta pentru voi ca sa scapam in noul an de rautati si egoism! Va urez un dulce si calduros LA MULTI ANI

1 răspuns:
| MadaTeIntreaba a răspuns:

Te rog schimbati setarile ca sa putem sa vorbim prin mesaje ceva important