Suntem iar în acea perioadă a anului când trebuie să alegem userul care s-a implicat cel mai mult în comunitatea noastră în 2022.
Tot ce trebuie să faceți este să lăsați propunerile voastre în răspunsuri, puțin mai jos. Înainte de a face asta, aruncați un ochi pe activitatea acelui membru să vă asigurați că respectă cerințele:
- să fi avut în ultimul an minimum 100 de răspunsuri pe lună pe o perioadă de cel puțin 6 luni.
- răspunsurile de la Trivia/Amuzante și Conversații nu sunt luate în considerare, iar cei care au deja acest titlu nu mai pot fi propuși.
Puteți face câte propuneri doriți atât timp cât sunt respectate condițiile de mai sus. Termenul limită este 4 ianuarie, 2023 apoi vom analiza și vom valida membrii, după care va începe procesul de votare.
Așa cum știți avem și premii din magazinul nostru.
Așadar să lăsăm discuțiile în contradictoriu și să curgă doar cu propuneri și autonominalizări.
L.E. Prelungim puțin nominalizările, până pe 10 ianuarie.
Inegalabilul RAY. Anul trecut v-ați bătut joc când ati ales câștigătorul, anul asta sper sa nu dezamăgiți
Ray,dupa cum vad a avut doar o nominalizare.Cred este elibiil, insa nu are sanse!
Asa ca pregateste o masa esenta dura(stejar) sa dai cu pumnul in ea si niste farfurii (ciobite) sa le spargi, in caz ca nu iese!
Eu zic ca ai la dispozitie maxim o saptama!
Bun sfat, anul trecut am rupt o masa în doua când am aflat ce user a ieșit
Ai uitat de paharul de vin. Să aibă ce vărsa pe covor.
De supărare nu te însori? Sa te vad la casa ta cu doi copii
Hammurabi, CristiDinBucuresti, Sabin89, DarkMagic.
Poate-mi dedica mie Trofeul. Cum ar fi?!
Eu il aleg pe Drimmero. Insa cred ca am votat deja pe altcineva. Merita ca este constant, ferm si nu si-a schimbat nicknameul. Acum ca e pe val Arsenalul lui are o etapa de prea mare bucurie pentru ca a asteptat mult momentul acesta. Imi aduc aminte ca atunci cand am intrat prima data pe TPU el era si avea o gasca de iti era frica si sa te bagi in seamana cu el. Nu vreau sa incep subiectele de fotbal cu el, ca dupa aia nu se mai termina creanga exact ca la protestanti. Am jucat semifinala impotriva tunarilor cu psg zilele astea, si i-am batut la FIFA 2022. Insa de la ei mi-a placut Odegaard.