| remus1007 a întrebat:

Aaaaaaaaaaaa...faza cu allah. mi-am amintit. ti-am explicat atunci de doua ori, uite, iti mai explic o data. urmareste ideea:a spus ca vrea sa-i raspunda numai credinciosii adevarati.
am raspuns:allah e mare.asta inseamna ca nu sunt credincios? eu pot raspunde la intrebare?
ideea e ca nu sunt musulman. ideea e ca nu prea aveti notiunea termenului "credincios"
cu ce esti tu ortodoxule mai credincios ca musulmanul?
credincios NU ESTE EGAL numai cu ortodox.
credincios e si musulmanul si catolicul si penticostalul, si da pana si ateul este credincios ateismului lui.
Lamurit?

sunt bulversat! mi-am pierdut mojo-ul sad

intrebarea este: ma pricep sa explic?

26 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da, dar nu toţi se pricep să înţeleagă. laughing

| T0T a răspuns:

Ce intrebare irelevanta... In primul rand tu vizezi doar o persoana. Mai bine te abtineai sa o postezi si trimiteai un mesaj. O sa o raportez.

| Inception a răspuns (pentru T0T):

Pe cine raportezi?

Răspuns utilizator avertizat
| Inception a răspuns:

Frate dar disperat mai ești, cred ca faci spume în fata monitorului, acum întrebi daca te pricepi sa explici.

| Inception a răspuns (pentru remus1007):

Nu m-am dat de gol cu nimic, nu am de ce sa ma ascund, sunt anonim, nu ma cunoaste nimeni in viata reala, si nu aveai decat sa dai si nume, auzi sa ma dau de gol, ma faci sa rad laughing

Făceam mișto de tine tot timpul, ma făceam ca nu înțeleg ca sa mai explici odată nu e asa ca e amuzant. rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

Cred ca te-am scos din sărite cu răspunsurile mele, încât ai pus o întrebare, ca atât de nervos erai.at wits' end

| HereToHelp a răspuns:

Un om pocait reprezinta un om care crede in Dumnezeu. Iar credinta reprezinta increderea pe care o ai in el. Nu l-ai vazut, dar stii ca exista. Poti spune si ca ai credinta ca nu exista Dumnezeu, dar nu si ca esti pocait

| cffc a răspuns:

Probabil, singurul lucru pe care o să ți-l spun e că allah nu există.
Eu cred în Dumnezeu!
PA

| cffc a răspuns (pentru remus1007):

Da ai explicat, de ce nu te faci profesor? big grin
Funda?

Exact,
thinking Știi, dar tu te și pricepi să ghicești lucrurile.
Sauuuuu.
Ești cumva clar văzător? hypnotized
big grin

big grin