O sa-ti treaca, e nasol cand cineva se desparte asa injust de tine. E de asteptat intr-un fel sa reactionezi si asa. Dar nu uita ca o sa treaca. Ai incredere in tine si treci mai departe, nu cauta nici o relatie si obisnuieste-te cu tine. Stai puternica, incearca sa mananci ceva de baza: o felie de paine prajita, o supa simpla. Nu te mai grandi la el, chiar iti recomand sa il ignori pe orice mediu prin care socializai cu el. Nu uita ca prioritatea in viata ta esti tu!
Roagă-te la Dumnezeu. Spune-i lui tot. El este singurul in măsura sa te ajute. Și apuca-te sa citești Biblia. Începe cu Noul Testament
Dumnezeu este cea mai bună soluție cu privire la problema ta, așa că, trebuie să te apuci de cititul Bibliei și să îl urmezi pe Iisus în viața.
Relatia cu arabu'? Omu' ti-a făcut un bine, dar incă nu conștientizezi. Gândește-te că te-ai fi pierdut printre soțiile lui!
Eu nu pot sa îmi dau seama de ce își bat toți joc de tine, ce boala ai oare?
Sper sa îți găsești un băiat care sa te aprecieze și sa te iubească asa cum ești tu. Ce dracu de impresii are și ala ce sa fabulezi? Faptul ca ai uitat cheile? Ce vrăjeală ii dai? Ca ești dusa cu pluta și ala are impresia ca îl i ei peste picior spasmele de la stres le ai o sa îți treacă când te liniștești asta ca te ia somnul nu știu, posibil sa ai și atacuri de panica e clar ca ai ținut mult la el.se pare ca aceasta despărțire brusca retardatata te o afectat serios mintal nu ca nu erai deja... Cu tine nu știu ce om serios ar sta clar ai ceva pitici pe creier.
LisaJulie întreabă: