Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Statul român exploatează gazele și le vinde către eon? As vrea răspuns concret
Bună ziua! De unde știu oameni că dacă ai grupa de sânge A ai un risc crescut de cancer de stomac? Eu nu îi cred, voi?
Voi ce preparate o sa aveti pentru Craciun? Am vazut ca magazinele sunt pline si peste tot la stiri sunt numai reportaje cu "ce punem pe masa de Craciun". Cred ca se produce o spalare pe creier in masa,...? (mai mult)
Hei, TPU, în brad ce se pune prima dată, beteala sau beculețele?! Știam că se așează prima dată, strict ceva, dar nu mai țin minte ce. Sau nu există vreo ordine anume?
Ceva aparate anti câini maidanezi agresivi stiti? Am vreo 20 în jurul blocului au facut si pui (da si eu sunt surprins ca nimanui nu i pasa de ei si tot arunca la caini printre blocuri) si de fiecare...? (mai mult)
Credeti ca un barbat de 25 de ani care nu corespunde unor criterii precum: salariu peste 7000 de lei net, masina cel puțin 2013 incoace, masculinitate feroce samd are sanse foarte mici sa își găsească...? (mai mult)
Care sunt mâncarea si bautura voastre preferate?
De ce obrăznicii și nesimțiții nu sunt fricoși, nu prea au deloc emoții?
Bună! este pe aici un băiat /barbat căruia sa ii adresez o întrebare in privat și sa îmi răspundă cât de sincer se poate? Mulțumesc!
Buna ziua, as dori sa stiu daca este legal sa cumpar tutun varsat ca cel de la http://tutunlagaleatasaupunga.ro, mi se pare o opțiune buna si este mai ieftin cu mult sa faci țigări decât să...? (mai mult)
De ce in general nu se accepta persoanele care au un copil? (De obicei barbatii nu accepta femeia care are copil)
Despre necesitatea introducerii (legiferării) testării/examinării psihologice DAR ȘI psihiatrice obligatorii pentru TOȚI aleșii și înalții demnitari (deci atât parlamentari - senatori și deputați...? (mai mult)
Știe cineva de ce la DUOLINGO îmi facturează toată suma anuală de 209 RON și nu pot plăti lunar 17 RON la planul individual? Și dacă pot plăti doar cei 17 RON la prima abonare, cum să fac? ...? (mai mult)
Eu tot nu pot sa înțeleg cum de sunt exclus la toate sălile de păcănele și agenții de pariuri având în vedere că nu am făcut cerere de autoexcludere la ONJN! Doar mi- am pus interdictie in unele...? (mai mult)
Se obisnuieste sa se dea prima de sarbatori. Intrebarea mea este doar de curiozitate, fiind in primii ani de munca. Voi ati primit? Cat se ofera de obicei? Este o practica standard?
Paradox al sexolul XXI și întrebare. De ce dacă aproape, APROAPE, tot Pămânțelul ăsta deține mai nou o pisică sau un animăluț de companie în casa lor și mai ales la bloc, deci nu la ...? (mai mult)
Puteți va rog sa mi trimiteți un cod de invitație anime Nexus
Bună am un ford focus mk3 2012 1.6 tdc în 6 drepte de 2 luni aud un scârțit când dau înapoi în marșarier când las ambreaju sau când o iau depe loc în panta ca la o poarta ce- o deschizi ruginita...? (mai mult)
Buna. Cineva din Arges?
Este ok ca o profesoara sa ia la rost o alta profesoara pentru faptul ca o eleva la care preda cea de- a doua profesoara s- a dus sa- i arate un mesaj privat in care cea de- a doua profesoara ii spunea...? (mai mult)
Geografia sau biologia? Care va place mai mult și de ce?
Bună seara, ce condimente credeți că ar putea da gust mâncate cu nachos? Eu mă gândeam la Jalapenos şi sos picant, altceva nu îmi mai vine în minte...
Bună. Am cumpărat o pereche de peruși, dar încă nu vor să mănânce. După cât timp incep să mănânce au ce trebuie să fac să mănânce. Cred că de 2 zile nu i- am văzut să mănânce. ...? (mai mult)
Bună seara! De ce simt o pulsație în picior? Nu ma doare piciorul!
Bună! Voi cum vă înțelegeți cu părinții voștri? Cum ați descrie relația pe care o aveți cu ei, toxică sau sănătoasă? Dintotdeauna am stat doar cu mama, tata fiind mereu plecat în interes...? (mai mult)
Mai e cineva cu depresie severă și/sau anxietate socială/agorafobie pe aici? Cum o duceți, cum rezistați vicisitudinilor vieții? Mergeți la psiholog/terapeut? V- a ajutat să vă depășiți condiția...? (mai mult)
Salutare! La ce se refera expresia: "not putting anything over here"? Se refera la faptul ca nu se organizeaza nimic? A fost folosita intr- un context in care o persoana a întrebat- o pe alta daca...? (mai mult)
De multe ori mi - am pus această întrebare. Sunt eu sau oricine obligat moral sa intervin daca vad o situație periculoasă pentru alte persoane? De exemplu vezi că un copil este bătut pe strada. sunt...? (mai mult)
Am înțeles că determinarea sau înlesnirea sinuciderii altora este o infracțiune. Dar a îți cauza propria moarte este tot o infracțiune?
Ce credeți că s- a întâmplat în New Jersey cu acele drone? Erau UFO sau holograme? Ne pregătesc ceva globaliștii gen o invazie extraterestra? Se va întâmpla ceva că sa ii fie prelungit mandatul...? (mai mult)
Am o întrebare, ce as putea sa iau intr-o valiza? De exemplu vreau sa ma mut în Bucuresti și nu stiu ce ar trebui sa iau cu mine in afara de bani! Niște părerea dacă aveți m-ar ajuta
Salut. Ce se intampla daca te prinde politia cu petarde(legale) si nu ai 18ani? Dar daca le dai in locuri publice gen strada
Buna ziua. Am si eu cateva intrebari pentru cei care se pricep sa imi raspunda. Prima mea intrebare este: Daca o persoana lucreaza de minim 2- 3 luni ca infirmier in Austria, ar putea sa faca un mic imprumut...? (mai mult)
Bună. Am o soba cu termostat pe gaz pentru camera și rămâne doar pe flacara de veghe. Ce as putea sa ii fac?
Bună, Credeți că ar fi posibil ca anumiți manageri, directori, etc. ar face tot posibilul ca unii angajați (nou veniti) sa nu primească prime de sarbatori, gen sa le bage la ei în buzunar? ...? (mai mult)
Https://www.cudetoate.ro/products/creion- pentru- desenat- in- spatiu- 3d- pentru- incepatori- cu- afisaj- si- filamente- multicolore Tot văd și aud de acest stilou și metodă de desen în 3D. Explicați-...? (mai mult)
Hei, TPU, ce este laptele condensat? Și dacă nu găsim din acela, dar rețeta spune că trebuie pus din acela, iar eu pun lapte simplu în rețetă, stric rețeta/prăjitura? Și de asemenea...? (mai mult)
Ce limba e mai usor de învățat: spaniola sau italiana?
Ce lipici / superglue bun recomandati pentru plastic? As prefera sa fie transparent. Este ok brandul bison?
O persoană mi- a comandat ceva de mâncare gen o shaorma și nu mi- a venit acea shaorma, ieri s- a întâmplat! Cred că a mâncat- o curierul! Nici nu a fost sunata persoana respectiva care mi- a comandat!...? (mai mult)
Buna ziua, am trimis email-uri cuiva si il primesc inapoi langa scrie "de urmarit " are idee cineva ce inseamna?
Știe cineva cum poți instala aplicația WhatsApp pe un telefon Huawei? Îmi apare o eroare care spune că nu este varianta oficială și când îl descarc de la ei, tot îmi dă eroare.
A fost acum câteva minute cutremur în zona Monaco sau Italia? Fundă.
Salut tuturor, abia mi- am revenit dintr- o răceală, dar acum tușesc și elimin mucus. De la atâta tusă peste noapte mi se irita gatul și din fericire daca beau apa sau ceva cald își revine. ...? (mai mult)
Conservatorii înțeleg oare ca lumea s- a schimbat și ca nu mai suntem în secolul 19- 20 iar acum nu se mai muncește de dimineață până seara la camp iar în curând mașinile vor lua locul oamenilor?...? (mai mult)
Cat de des mâncați carne?
Cum e corect? Ce bine e să nu faci nimic Sau Ce bine e să faci nimic?
Când întra șomaju pe card?
Bună TPU! De curând am avut 2 întâlniri cu un băiat, totul a decurs ok dar la a 3 întâlnire m- a sunat într- o seara la 23 noaptea ca să ne vedem, bineînțeles ca l am refuzat pentru ca nu...? (mai mult)
Ce va place cel mai mult sa faceți în timpul liber?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Corina64 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!