Fetelor nu le plac baietii timizi, dar in acelasi timp nici brutele. Ceva intre adica care sa coordoneze actiune cum ar fi sa ne invite in oras, sa ne sarute iei sa ne ia in brate adica nu poti lasa fata sa te sarute asa, trebuie sa ai initiativa. Fetlor le plac baietii care stiu ce vor nu niste pampalai fraieri timizi. Pot fi baieti cu personalitate si initiativa care sa fie si romantici, o fata cand e luata in brate de un baiat vrea sa simta siguranta si protectie nu ca simta un timid caruia ii tremura mainile.
Multumesc de raspuns mi-ai fost de mare ajutor
Unele accepta si tipi timizi nu toate sant cu mura in gura asteptand totul pe tava.
Buna! Mie imi plac baietii romantici, nu conteaza daca sunt putin mai timizi, sinceri, care sa-mi arate ca ma iubeste, sa aiba si el initiativa in relatie, dar nu doar el, sa ma lase si pe mine sa am initiativele si propunerile mele si sa cadem impreuna de acord asupra anumitor aspecte, sa ma surprinda cu mesaje de buna-dimineata sau de noapte -buna, cu invitatii in oras la un film sau pur si simplu la o plimbare in parc, cu un cadou simbolic, o floare sau chiar si un compliment spsu din inima, sa fie pasional, sa stie sa ssarute, sa nu ma insele si sa tina cu adevarat la mine.
anonim_4396 întreabă: