Este victima abuzului într-adevăr, nimeni nu poate sa conteste asta clar.
Singurul lucru ce nu imi prea place mie e faptul ca, deși muncește acolo ca și secretara și știe destul de bine cum functioneaza legea, nu a menționat în declarație numele agresorului, si nu s-a dus cu plângerea unde trebuia sa se ducă. Plus faptul ca nu i-a spus soțului ca e abuzata de 2 ani.
Bine,acum se poate și sa fi fost mai deșteaptă și sa nu scrie numele expre ca să poată face aceste înregistrări,dar înregistrările și filmările personale nu cred ca sunt luate în considerare în instanta,doar dacă vrei tu sa le postezi și sa ți se de-a dreptate de către societate ca organele competente sa fie constranse și sa facă dreptate cum trebuie.
Părerea mea sincera e ca,omul o plăcea pe acea doamna, dar ne având probabil posibilitatea de a o avea îl frustra și îl făcea sa își iasă din fire.Iar femeia, sa își păstreze locul de munca și sa nu strice casa omului (ceia ce o gândire total greșită, în cel mai bun caz dacă nu e altceva la mijloc, pentru ca ea repetat "noi doi știm ce a fost") a tăcut și nu a luat masuri.
Deci, abuz e clar și nu e ok.Doar ca nu sa procedat cum trebuie la timp.Parerea mea.
De ce nu, in institutiile de stat au loc cele mai multe abuzuri, acolo angajatii se umilesc unii pe altii, inclusiv umilesc si oamenii simpli, daca nu ii tufi putin in gura te-ar calca in picioare, se folosesc de umbrela legii crezand ca sunt de neatins, dar uneori si-o iau si ei in freza la propriu cand dau nebuni care nu mai tin cont de nimic si ii coafeza frumos, unii care-s in functii inalte se cred inclusiv dumnezei pe pamant, psiholoaga aia are manipularea in sange, se observa foarte usor ca e mana in mana cu ala si o silea pe femeie sa-si retraga plangerile ca sa nu aiba ala probleme, era foarte impartiala, eu ii cred p-astia in stare de orice si cred ca femeia de acolo e o victima a abuzului sistemului politic, foarte multi bugetari sunt o organizatie mafiota, numiti politic cu spate politic, fac ce vor cand vor. Urmareste doar cum iti vorbeste o simpla functionara publica, cu ce basini te trateaza, daca o simpla d-asta face asa, aia din functii mai mari sunt in alta liga.
Da.
Si e bine ca stie sa adune dovezi in acest sens.
Multe victime nu stiu sa depuna o plangere corecta, si fac agresorii ce vor cu ele.