Le place sa faca pe grozavii. Sunt cativa utilizatori TPU care si-au facut cont doar pentru a pune intrebari din cele mai obscene si tampite si doar pentru a da raspunsuri la fel de "destepte". Nu ai ce face. Mereu intr-un grup vor fi persoane care se cred mai presus, mai "grozave" si cred ca pentru a fi asa trebuie sa se dea in spectacol. Ar trebui sa realizeze ca toti se rad de "mascarici ca ei". Dar stii vorba, ca sa fii prost trebuie totusi sa iti mearga mintea.
Unii nu au ce face si se gandesc cum sa faca ei sa atraga atentia.Asta e tot, nu te stresa tu din cauza lor!
Sall. La o mana avem cinci degete. Nici un deget nu este la fel cu altul. Nu toti ne imbracam la fel. Dar, daca vrei sa pari grozav, vorbesti tare si urat. Cineva care este puternic, sau educat, vorbeste incet frumos si la subiect. Tot asa si aici. Este ceva normal pentru ei. Totul este liber. Aicia se vede cel mai bine., sducatia si cei sapte ani de acasa. Ai perfecta dreptate, dar nu avem ce face. Un an nou fericit, sanatate tie si familiei tale. Sa fi iubita, sau iubit. Pa!
In ziua de astazi toti huliganii astia care urla injura etc...sunt cei care au parte de cea mai multa atentie, care mereu ies in evidenta. cine e de vina? noi suntem. de ce? pentru ca daca aceste perosane nu ar fi bagate in seama sau le-ar fi atrasa atentia poate ca s-ar mai schimba ceva. Deci daca vrei sa fi o persoana populara trebuie sa injuri sa te bati. intr-un cuvant sa fi asa zisul "smecher". Nu iti recomand asta si sper sa nu ai de a face cu asemenea persoane.
O seara buna in continuare!
Unii nu au de a face cu parintii, si isi "permit" sa vorbeasca asa. Cunosc multe persoane care o fac, deci sunt obisnuita cu aceste cuvinte si fraze. Totusi, cred ca ii caracterizeaza un cuvant care incepe cu n si se termina cu esimtiti. {Parerea mea}
LisaJulie întreabă: