| Alkatraz a întrebat:

Aceasta intrebare se adreseaza persoanelor mai inaintate in varsta...Cand erati adolescent, ati intrat vreodata intr-o depresie din cauza unei persoane iubite? Acum a fost? Acum daca va ganditi, radet?

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Foarte greu. Foarte foarte greu. Dureros as spune. Nu as dori sa mai trec prin asa ceva. Cand iubesti cu adevarat este periculos Esti cum se spune cu un picior in groapa si unul afara Daca unul dintre cele doua persoane aflate in cauza greseste, cealalta persoana este gata. Definitiv. Asa ca atentie pe cine vei iubi Pa

1 răspuns:
April
| April a răspuns:

Iubirile adolescentine sunt cele mai frumose, cele mai inocente-erau!-dar si cele mai periculoase fiindca apar pe un fond sufletesc neexperimentat si foarte vulnerabiL. Un adolescent ranit in dragoste poate vedea acest lucru ca pe un sfarsit de lume si, ca urmare, in acea insingurare specifica varstei, poate recurge la fapte tragice asa cum se intampla destul de des, din pacate, in ultima vreme.In ceea ce ma priveste, generatia mea era mult mai preocupata cu invatatul, cu examenele foarte dificile, cu cvasi-inexistenta mijloacelor de distractie in afara scolii, asa incat drame nu prea se petreceau.Eu am avut norocul sa am alaturi un coleg care mi-a fost bun prieten multa vreme inainte de a ne da seama ca despre iubire era vorba.Citeam aceleasi carti, ne placeau aceleasi filme, invatam sa inotam in acelasi rau. Din pacate nu pot decat sa plang amintindu-mi de el fiindca a plecat dintre noi mult inainte de vreme.Numai bine, voua, minunatilor adolescenti de astazi!