Inainte de a face afirmatii gratuite, scrie un mesaj la "contact" si-ti garantez ca "intreb.interes."iti va raspunde, privind motivul eliminarii intrebarii, si te rog sa revii si sa scrii motivul(asa-i corect).
Iar daca vrei sa faci reclama acestui site... este inutil, toti il cunoastem...
@machupicchu Eu chiar nu stiam de situl ala si ma bucur ca am aflat de la el, pana isi da drumul asta sa mearga repede, poate imi fac un cont si acolo, acu fara suparare, dar am vazut ca ala incarca foarte repede paginile si sincer nu am vazut site sa incarce asa de greu cat ma chinui aici. Am inteles chestia cu rabdarea la postare, dar ar trebui rezolvata viteza aici, specific ca,, cu netul nu am probleme, merge super.
Am tot scris la „contact" de m-am plictisit.machupicchu nu vreau sa fac reclama nimanui sau tu nu stii sa citesti? Mi-au sters intrebarea! Si ce ma freaca pe mine grija daca stiti de el sau nu...de youtube, trilulilu, pixupilu stiti nu stiti se pomeneste. Ce afirmatii gratuite baigui tu acolo? Eu am prezentat faptele si niste supozitii cu privire la motive atata tot.Si eu care credeam ca pentru a ma linisti imi vei raspunde la intrebarea „controversata"... cea cu cartile(mama lor ca numai belele fac pe TPU)Nu-i asa ca-i mai bine sa nu citim carti ci doar sa dam citate de pe net? Nu ar fi mai „cool"?
Ralu2013bv întreabă:
anonim_4396 întreabă: