Lipsiti de bun simt, nerecunoscatori in viata. Problema e ca aia o sa ajunga muritori de foame cand nu mai e masa si tacsu. Recunosc ca in cazul meu sant dezastru la gatit, nu suport sa stau in bucatarie si mi-e lene sa fac mancare complexa, dar platesc o vecina in fiecare saptamana si imi face mancare romaneasca 2 oale altfel muream de cancer digestiv. Lucrez noaptea de fel, ma descurc in viata
Mama suportă consecințele lipsei educației oferite!
Nu unicul caz de copil supraprotejat, supraizolat de greutățile vieții și astfel dezvoltă un astfel de comportament.
Priviți copii săraci, învățați de mici cu greutățile, munca, copii orfani, care nu dezvoltă astfel de comportament!
Dacă mama lui nu ar fi considerat că e "băiat" și nu trebuie să facă treabă "femeiască", altfel ar fi stat treaba acum!
Mulți părinți fac această greșeală și apoi se miră ce comportament are copilul, devenit matur!
Cum sa ii definim, niste nesimtiti si prost caracter care nu-si asculta parintii desi le zic de bine. Dar asta apare din copilarie, multi copii dau afara parintii din camera "haaai iesi, n-ai ce cauta aici", deja cand ei au 15-16 ani, si de la astia ce pretentii ai de la ei mai tarziu?
Ai cu manipularea, tot prost caracter daca isi manipuleaza mama in mod hotesc.
Oricum bolnav este, ca altfel asa nu ajungea, e bolnav si la caracter si la toate.
Eu mereu mi-am respectat parintii, ca cine ma iubeste mai mult decat parintele? Si in adolescenta ma purtam frumos cu ei.
Ratati
Depinde imi vine greu sa cred ca a ajuns pana la 43 de ani fara sa munceasca, prima mea intrebare imi vine de ce nu munceste omul ala si ce are in minte. De ce nu o face, de ce ii lipseste motivatia incat sa iese in lume.
1. Masa de ce inca il mai intretine la varsta aia, sta cu pistolul la ea la cap sa ii dea bani?
2. "Masa fiind o femeie buna mult prea toleranta" - asa pare daca ajungi sa cunosti femeile unora ca astia o sa te crucesti.