E normal e zi de zi gandurile negre fac parte din imaginatia ta din viziunea ta din mintea ta e ca si cum mananci zi de zi e normal sa ti se intample cand dai de o problema fara raspuns sau vezi ca toti cei din jurul tau te lovesc cu cuvinte sau cu anumite scene de umilinta pun pariu ca te-ai gandit sa nu mai fi sa mori sa scapi de toti bye
Da, probabil intr-o masura mai mare decat in mod normal. Cred ca fiecare persoana a experimentat astfel de ganduri la un moment dat in viata, insa difera in intensitate si persistenta. Daca nu reusesti sa scapi de ele in cateva zile, atunci pot aparea alte probleme (depresie etc.)
Bună,
Mie mi se întâmplă zilnic. Cred că toţi avem, măcar de cqteva ori în viaţă, astfel de gânduri.
Numai bine!
Mi s-a intamplat sa ma simt aiurea si sa ma imi zic ce ar fi daca as scapa de tot ce ma supara
apoi mi-au aparut in fata parintii si prietena si mi-am zis ca nu sunt singur pe lumea asta si mi-a trecut repede...
Buna gandurile negre pot veni orcand la orce om dar cu grija s anul le indeplinesti / hmmm trebuie sa stii ca Dumnezeu e sus si poate langa noi oriunde n-ar trebui sa ne lasam purtati de rau in halulkl asta de aceea se ajunge la sinucideri crime etc. ca Dumnezeu ajunge sa fie dat; la oaparte de omenire si mare pacat ca rau tot face lumea ca lumea se duce la pocanele nu la biserica.
Sunt ateu...
Nu are importanta religua conteaza sa ti la tine adica sa iti pastrezi sufletul si religia ca oricum tot a lui Dumnezeu esti.
Sa te intreb ceva africanii aia care mor de foame nu sunt tot ai lui dumnezeu? pentru mancare nu sunt bani dar pentru mii de biserici da...ca sa nu mai zic de scoli spitale etc
Nu prea ai spus la ce te referi exact. Acel ''negre'' poate insemna : tristeste, razbunare, ura, etc. Si oricui ii trec astfel de ganduri prin cap.
Depinde la ce te referi, tuturor li s-au intamplat chestii de gunul asta, e firesc uman.
Lasa-le, sunt zile de sarbatoare, mai lasa si pe-ăle albe sa-ti traverseze creierasul...