anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acele vedete (cântăreți, actori, etc) care au poze în care apar fumând de la ședințe foto, sunt cu adevărat fumători sau acele ipostaze sunt doar pentru impresie?

De exemplu, acest actor din poza de mai jos:

https://ibb.co/n8QjnJx

În pozele făcute de paparazzi nu apare fumând, doar în poza aceasta și alte două.
Zic că dacă o fotografie nu i-ar reprezenta atunci nu ar mai face-o.

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

A existat o perioadă în istoria omenirii, acum mulți, mulți ani, când "defilatul" cu o țigară în bot, te făcea mult mai "bărbat" față de ceilalți.
Așa se interpreta, pentru că în reclamele la țigări (Marlboro în special) apăreau numai actori genul "mascul alfa" și se promova intens ideea că, dacă nu fumezi, nu ești un bărbat adevărat.
Chestia asta a cam dispărut mai ales când actorul din reclamele Marlboro, a murit de cancer pulmonar.
Si poza pe care ai postat-o tu, s-ar putea să aibă mulți ani în spate, să fie o poză alb-negru de pe vremea aia.
Parca seamănă cu Clint Eastwood când era tânăr, sau mă înșel?

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Aaron Diaz.

10 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Poate fi sau nu, poza e pentru alt scop, dar de câțiva ani nu se mai promovează fumatul prin filme poze sau videoclipuri. Oricum mulți se apuca de fumat, apoi se lasă câțiva ani sau de tot. Fumatul nu mai reprezinta în ziua de azi nimic interesant. Poate pe timpuri era asociat cu ceva rebel sau îndrăzneț dar în prezent nu mai e cazul, părerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu,nu fumeaza cu adevarat, este doar o poza.
In viata lor reala, nu conteaza daca fumeaza, nu se tine cont cand se face o reclama sa fie si adevarat.Se tine cont decat de acordul,, vedetei,, daca vrea sa o faca sau nu.
Sa-ti dau un exemplu :Nici Buffon(portar, Juventus) nu are matreaza si face reclama la sampon anti matreata.

| EcceHomo a răspuns:

Și crezi că pe Nadia Comăneci o reprezintă margarina, de a promovat-o și prin scoli?
Ar face-o pentru bani... happy

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Cati ani ai ca nu prea esti de pe planeta asta.Cui ii pasa frate? Pune intrebari serioase, intrebari care merita raspunsul.

| anonim_4396 explică (pentru IonutSiAtat92):

Mulți.
Dacă nu-ți plac întrebările mele atunci ai opțiunea de a mă ignora.

| IonutSiAtat92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-ar fi rusine sa pun astfel de intrebari.Nici nu stau sa-mi bat capul cu tine.Sanatate multa sa ai.

| anonim_4396 explică (pentru IonutSiAtat92):

La fel și ție.

| Jessica1235 a răspuns:

Probabil a vrut să fac si el o poza diferită, chiar dacă nu fumează

| Tudor_Andrei_2000_5tm6 a răspuns:

Pozele sunt doar de impresie, acum nu stiu daca chiar fumeaza sau nu.