| ayddyshhmee a întrebat:

Acu 2-3 seri am avut un vis straniu.
Deci... veneam de nu stiu unde si voiam sa ma duc acasa, dar ajung din greseala, intr-o locuinta in care traia o tanti care avea 2 copii relativ mici (nu avusem nicio tangenta cu aceea familie inainte) si, la inceput m-am comportat ca si cum as fi fost la mine acasa. Am fost la baie, apoi mi-am luat ceva de mancare, etc... Apoi dupa ceva timp imi dau seama ca totusi ceva e neinregula, (femeia se uita destul de ciudat la mine, deja de vreme buna, si aveam impresia ca ma vorbeste de rau pe la spate) si imi cer scuze pentru cele intamplate, dar mai stau ceva timp de vb cu copiii, si abia dupa am plecat. Dupa plecarea mea, femeia vorbeste cu cineva si zice vreo 2 de dulce (ma injura) apropo de nesimtirea de care am dat dovada.
Si la cateva zile dupa aceea ma intalnesc cu unu` din copii si il rog sa ii dea mamei lui o scrisoare (pe care o scriu atunci) prin care imi ceream scuze inca odata pentru ce am facut, etc... Si, desi ajunsa la destinatie, femeia nu a acordat prea mare importanta scrisorii, s-a uitat pe ea superficial, si apoi a schitat un zambet fals, oarecum de superioritate si/sau de nepasare.
Ce o vrea sa insemne asta!? Astept parerile voastre.

2 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Visele sunt datorita subconstientului... daca esti suficient de concentrat/a le poti interpreta. In mare parte visele au mult adevar revelat in ceea ce se va intampla a 2a zi SAU la ceva la care te-ai gandit in ziua respectiva sau ai patit in ziua respectiva. Nu trebuie sa insemne nimic, probabil s-au acumulat multe informatii despre n lucruri pe care tu le-ai adunat si a ajuns asa ceva... nu trebuie sa te sperii, nu ai fost suficient de concentrat/a incat sa reusesti sa il interpretezi cum ar fi fost normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele sunt ciudate... poate chiar mai ciudate decat ne vom inchipuii noi vreodata.Inainte sa ai visul acesta ai avut o experienta mai rea/grava? Si asta poate sa fie.Ai fost suparata sau ceva? Te-ai intalnit cu cineva care t-i se parea putin straniu? Poate copii aceia semanau cu cineva vazut... poate.