Sa te feresti de el ca de mere padurete. Intentiile lui au fost foarte clare, e bine ca nu i-ai cedat. Vezi-ti de viata ta, de scoala si in timp o sa gasesti tu un baiat mai de Doamne ajuta. De ce sa te legi la cap cand nu te doare?
Iarta-ma ca iti zic, te rog nu te supara dar ai fost o mare fraiera, tu chiar crezi ca ala te-a iubit vreodata cu adevarat? a vrut doar sa te aibe, un baiat sanatos la cap nu isi schimba prietena ca pe sosete, daca te-ar fi iubit cu adevarat te-ar fi asteptat, nu s-ar fi combinat cu prima venita.eu cred ca el avea niste scopuri cu tine, doar te folosea, nu stiu cum ai putut sa te combini cu tipul asta, mi-e mila de el pentru ca stiu ca nu are niciun rost, niciun scop in viata asta pe care o are, nu are in cap decat cat de buna e aia si cat o vrea.Nici mila nu merita, mie daca imi facea ce ti-a facut tie, il chemam undeva cu un pretext, ii trageam cateva palme si un picior unde il doare pe el mai mult ca sa vada ca eu nu sunt marioneta lui sa isi permita cu mine orice fel de chestii.
Ai grija de tine in continuare si mare grija cui ii oferi inima!