| VuVuZeLă a întrebat:

Acum 1 saptamana si cateva zile m-am masturbat si i-am promis lui Dumnezeu ca nu mai fac.In ultimele 2 zile, mi-a venit sa ma masturbez dar nu am facut-o, in schimb m-am apasat acolo ca sa imi treaca pofta si sa nu cad iar in acest pacat. Dar mi-a iesit sperma.De ce? E pacat?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
A ieșit pentru că te-ai excitat. Nu.
Înainte să-i promiți ceva lui Dumnezeu mergi la o consiliere psihologică.
Pa, pa.

| JustMe a răspuns:

Sa vezi ce te pedepseste dumnezeu pentru asta, direct in iad ajungi!
Scuze, stiu ca imi iau stupid pentru asta da mi se parechiar aiureah. Daca ai pofta, masturbeaza-te ca nu omori pe nimeni.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| marya a răspuns:

Nu e PACAT! masturbarea este un act de auto cumoastere

| laurentiu a răspuns:

Frate nu te lua dupa ei ca nu e pacat, e cel mai mare pacat! sti dc? fiindca tu cand te masturbezi iti faci rau singur, comiti adulter! care e una dintre poruncile lui Dumnezeu,
ca sa scapi de asta roaga-te mai mult, cerei ajutorul lui Dumnezeu si te va ajuta.citeste mult din biblie!
si sa ai credinta ca te va ajuta!

| mk900 a răspuns:

Daca simti ca faci ceva rau, atunci opreste-te cu chestia asta. Tu stii mai bine decat noi ce simti in legatura cu asta. Totusi incearca sa raresti masturbarea, pana cand la un moment dat o sa scapi dea. Cica mintea umana are nevoie de 30 de zile pentru a se obisnui cu o chestie si pentru a o trata ca pe un obicei.
Asa am scapat eu de un tic nervos, dadaeam tot timpul din picioare. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare de ce ti-o fi iesit sperma, ma intreb? O fi avut si ea chef de plimbare...
In privinta promisiunii, sa-ti fie rusine! Nu-ti respecti promisiunile! Nu tin cont de faptul ca le faci tavanului sau peretului...

| alandala_1391 a răspuns:

Vai de capu` tau=]]]]]]

| Tigro a răspuns:

Nu sunt eu in masura sa spun daca e pacat sau nu.
Stiu doar ca, masturbarea e ceva firesc, ceva normal. Nu trebuie sa te rusinezi sau sa te simti vinovat de asta. happy Stai linistit.

| sanda_5697 a răspuns:

Pai tu sti mai bine km esti.normal ca e pacat