| Shadow136o a întrebat:

Acum 2 ani și acum 1 an pe vremea asta, stăteam și sufeream. Mi-e și rușine sa zic asta, ca am suferit, dar a fost din dragoste. Și sunt tânăr, am 19 ani, nu înțeleg cum începând cu vârsta de 15 ani puteam sa pun asa mult suflet într-o persoana și sa ajung sa sufăr și sa ma consum. Acum? De când m-am despartit de fosta acum 8 luni aproape 9, nu ma mai mișcă nimic. Dar chiar aproape nimic. Sunt gol pe dinauntru, nu pot sa simt ceva pentru cineva, mi-e greu și nici nu ma pot forța. Tot ce simt e ca ma simt singur și abandonat, dar nu asa tare cât sa ma afecteze la extrem. Nici cu fetele nu prea vorbesc, as fi vrut măcar zilnic sa vorbesc cu vreo fata dar sunt puține în preajma mea și ma plictisesc. Ați spune ca sunt tânăr și n-ar trebui sa-mi stea gândul la asta, dar mi-e dor sa mai trăiesc o emoție puternica, un sentiment de atașament chiar dacă doare. Poate sunt asa din cauza ca m-am obișnuit asa, cu stări mai puțin bune. Asta as numi eu zona de confort.
Eh... poate dupa bac o sa reușesc într-un final...mai e puțin pana la bac și de abia aștept sa termin și cu școala și cu tot

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Focuseaza-te pe carte si pe BAC ca astea sunt acum vitale si dupa terminarea lui te vei simtii mai bine, fiindca ai scapat de stres si te poti relaxa si bucura de vara, cu prietenii ori plecand in vancanta pe undeva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok. Termina cu școala, cu Bacul, iar apoi poți face ce dorești. Poți sta un an acasă să te relaxezi după 12 ani de carte sau sa te angajezi, înscrii la facultate.
Încă ceva: îți recomand cartea "Terapia prin ras", scrisă de Lenny Ravich. Îți garantez că după ce o vei citi, vei sta mai bine cu psihicul. happy