Interesul financiar. Spune-i un fûck off cu bebelusul ei si fa-ti de cap cu banii tai
Dar mai contează, important este sa vi si sa dai darul tău de 500 de euro, căsătoria este o afacere in România.
Chiar ma gândesc si eu sa fac nunta cu o fata de pe TPU si sa va invit pe toți sa dați darul prin PayPal
Cum mi se pare? Mi se pare tupeu. Daca tot e genul de persoana care atunci cand face nunta, brusc isi aduce aminte de toata lumea pentru ca e lesinata dupa bani, macar nu a dus-o capul sa-si lase "loc de buna ziua", adica sa-ti raspunda la telefon cand ai sunat-o si sa-ti dea de inteles intr-un mod politicos, ca e intr-o relatie si sunt convins ca ai fi inteles aluzia ca poate il deranjeaza pe ala ca o cauta alta barbati si nu ai mai fi sunat-o.
Mi se pare ciudat sincer. Poate ea nu a facut-o cu intentii rele, gandindu-se ca daca ai cautat-o poate iti doresti sa fiti iar amici, desi cred ca ti-ar fi raspuns la telefon. Exista si posibilitatea sa o fi facut doar pentru ca ele nu au facut-o. E destul de ciudat, nu stiu ce sa cred. Incearca sa mergi la nunta daca vrei, iar daca nu refuza politicos.
Salut!
Dacă aș fi în situația ta, eu unul nu mi-aș băga banii la bătaie pentru o astfel de persoană. E limpede ca ziua că fata are intenții ascunse.
RAY întreabă: