| Shine90 a întrebat:

Acum aproape o luna,am iesit cu un baiat,incepuse sesiunea,asa ca nu am prea mai vorbit de atunci pentru ca era cu examenele si chestii de genul,am reinceput sa vorbim de vreo cateva zile,iar faza e ca mie a inceput cam de cand ne-am vazut sa-mi placa de el si sa simt ceva pentru el,si as vrea sa-i spun, dar nu stiu daca "este bine" si nu stiu cum sa-i spun

3 răspunsuri:
| DanielVălean a răspuns:

Buna, daca nu esti sigura de ceea ce simti pentru el mai asteapta putin si, daca si lui ii place de tine, va face el primul pas. Asa am asteptat si eu dupa fata pe care am placut-o si am vazut ca imi tot trimite emoticon :*

| DanielVălean a răspuns (pentru DanielVălean):

Asa ca nu am mai stat pe ganduri si i-am spus ce simt pentru ea. Sfatul meu pentru tine este sa mai astepti si sa vezi daca te place cu adevarat, iar daca va fi asa te va ajuta la teme sau la orice ai de facut, te va face sa razi si va intra in vorba cu tine.

| Shine90 explică (pentru DanielVălean):

Inteleg:*,dar faza e ca eu sunt mai mica decat el,deci nu suntem in aceeasi scoala,el faculta,eu liceu, el ma place pentru ca mi-a confirmat asta, ceva timp, dar mi-e pe atunci nu-mi placea de el, stii cum e nu sti ce ai pana nu pierzilaughing