Lasa sa gandesc mai incet dar sigur sa nu fiu nevoita sa imi pun fundu la bataie
La cate arogante ai e normal sa primesti raspunsuri pe masura.Si tu de bagi ca musca in dosu vaci cand nu ai de fapt de spus nimic asa cum judeci tu pe alti asa vei fi judecat si sunt dezamagita ca nu pricepi ce spun alti asta denota cat te duce capu.Nu constientizezi ca problemele si povestile tale sunt apa de ploaie pe langa ce au alti.Esti o rasfatata care duce lipsa de atentie si care are o imaginatie foarte bogata. Unde ai auzit povestea asta la lecti de viata si te-ai gandit sa ne povestesti si noua?
Drăguțo, tu nu gândești nici încet nici repede ))
O viața ai, folosește-o!
Dacă vrei să crești, fa ceva. O să primești tu multe critici și multe descurajări, dar trebuie sa alegi doar ce e bun din ele. Dacă ești așa ofensată mereu îmi dau seama că nu ai cum sa găsești un loc în care să-ti fie bine. Accepta ce ți se oferă daca nu vrei sa faci alte compromis uri. Nu trebuie sa te umilești ca sa faci bani, dar capul plecat, sabia nu-l taie. Doar tu te poți ajuta ca sa evoluezi și dacă tu nu vrei, nu vei reuși că nimeni nu poate să facă nimic în locul tău.
Cred ca in curand isi vor face astea de la spitalu 9 cont pe TPU sa ne spuna sa stam linistiti ca te-a luat.O sa imi folosesc viata in scopul de a ma ajuta si de a fi cinstita pe mai departe si nu stiu de ce tot bagi aia ca nu face altul in locu meu.Ti-am batut eu tie la usa sa iti cer ajutoru? Nu tu te-ai bagat in seama pe un subiect care nu te priveste si in care tu erai in... la taicato.Imi pare rau ca sunt unele persoane din generatia asta care a luat exemple proaste si traiesc cu conceptia "nu reusesc cu capu intorc fundu" poate ca nu am reusit nu stiu cate in viata dar decat sa reusesc ca si tine mai bine merg sa ma spanzur.Da de fapt ce sa reusesc ca tine ca tu inca nici nu ai iesit de pe bancile scoli si vorbesti de ce job misto ai prins.Ce ai facut ai reusit sa te angajezi la impartit pliante?
Degeaba imi tocesc degetele că tot bătută în cap ești...mai sunt ca tine de unde vii tu?
Ți-e frica sa recunoști că ești vinovată pentru nereușitele tale și ai devenit o frustrată orgolioasă. Mi-e mila de tine și de toți cei ca tine. Nu am scris eu pe TPU că nu mă pot angaja, tu ai făcut-o, asta înseamnă că ceri ajutor. Oricum, las-o așa că nu ajungem la numitor comun, ești pierdută prea adânc. Din atâta vorbărie nu ai prins ideea, tu o tii pe a ta în loc să-ti culegi informații care ți-ar putea fi utile.
Ai grija de tine, căpcăuno!
))) vorbește un inconștient, feriti-va!
Vrei o diploma de stalker?
Dacă ești puțin atent observi că nu sunt singura care i-a zis cucoanei că are nevoie de școală pentru a munci, dar ești prea limitat ca să înțelegi sensul anumitor cuvinte.
Muscoiule, schimbă direcția și înghite gurița că e plina de rahat la cat ai mâncat de dimineață.
))) nu ma vrea, vor ăștia să-i inducă dorința și nu le iese