Daca zici ca ei nu-i pasa de tine atunci nu cred ca mai merita sa o consideri prietena, un prieten adevarat este cel care stie sa ierte, oricare ar fi motivul, totusi nu ne-ai zis de ce v-ati certat.
In primul rand inceteeaza in a o mai numai"cea mai buna prietena" pentru ca nu este. daca si tu constientizezi ca ei nu ii pasa cum o poti mai numai in continuare asa? ok, inteleg ca te-ai atasat de persoana nepotrivita, dar o sa suferi mult si bine pentru ca ii vei permite asta..ai o slabiciune in fata ei. faptul ca tii la ea, mereu vei fi cea care va fi ranita..Nu mai sta in preajma persoanelor pentru care nu insemni nici jumate din cat inseamna ele pentru tine.Banuiesc ca esti eleva, acum incepi sa cunosti oamenii, ia-o ca pe o experienta
Pai sa stii ca si eu am patit la fel cu prietena mea. si ne-am impacat dar a trebuit tot eu sa-mi cer scuze iar acum de cand umbla cu una nu ma mai baga deloc in seama. Dar mai am o multime de prieteni.Asa ca sfatul meu ar fi sa vedeti care ati gresit si daca vezi ca ea nu-si recunoaste vina atunci fa-o geloasa si vezi dac se va intoarce la tine. Daca nici atunci nu te bag in seam asi vezi ca si-a schimbat comportamentul nu are rost sa mai fi prietena cu ea. Sper ca ti-am fost de folos.
Buna!
Daca spui ca nu ii pasa de tine inseamna ca nu iti este intr-adevar cea mai buna prietena!
Daca nu-i pasa ori nu ti-a fost prietena ori si ea sufera. In al doilea caz spune-i poate vrea sa va impacat daca nu arata ca suferi, cineva se va oferi singur sa-ti fie prieten. In primul caz cunoaste alte persoane, trebuie sa gasesti tu un prieten.