Incercand sa nu o mai controlezi si sa ii respecti deciziile.Nimeni nu e oblligat sa-i dea nimanui explicatii cu cine si de ce iese. Cere-i scuze si asigur-o ca n-o sa se mai intample!
Nu te supara, dar tu esti de vina.Crezi ca doar tu existi pentru ea? Poate sa iasa cu cine vrea, indiferent de preferintele tale.
Auzi.cati ani ai?
Si eu ma certam cu prietena mea din acelasi motiv.Doar ca aveam 8-9 ani
Tu trebuie sa intelegi ca de acum, prietena ta nu va sta numai cu tine.
Vorbeste cu ea. Spune'i ca erai nervoasa.
Si spune'i ca o iubesti mult, ca tii la ea ca la o sora si ca tu vrei sa o ai in preajma mereu si de aceea ai reactionat asa.
Ate`>
Cum ai putea?
ar trebui sa o suni sau sa mergi pana la ea`sa vezi care erau motivele, sa isi dea seama ca tu esti prietena ei si ca te-ai suparat din cauza asa zisei,, gelozii,, Parerea mea este ca daca discutati poti sa iti dai seam cel mai bine, dar sa stii ca nu este ceva batut in cuie~ma refer la prietenie! prea putine dureaza o viata asa ca sa nu fii dezamagita daca vei observa ca ea va pastra distanta! viata va avea destule lucruri si fiinte bune sa iti ofere!
Sa-i spui ca iti pare rau si ca ai gresit, bla bla bla. sa ii dai dreptu sa faca asta daca vrea, bla bla bla
samynța întreabă: