@Tyna si cine esti tu pentru a o judeca? Nu zic ca are o atitudine demna de respectat, nici macar pe-aproape. Ar merita sa primeasca un avertisment din partea adminilor, doar atat.
In fond, sunt multi useri care jignesc si trateaza acest site cu indiferenta, doar pentru propria lor distractie. Asta inseamna ca ar trebui sa ne batem capu` cu ei>? Ii lasam in,, pacea`` lor, eventual ii raportam.
Eu cred ca te-a lezat pe tine,, sunshine`` de face atata zarva. O disputa nu ar trebui facuta publica pe site, ci puteti rezolva asta mai usor pe privat.
P. s(cum, era sa uit) mersi pentru stupidul acordat.
Stai putin.Cine-i sunshine asta care e mai cunoscut decat mine?Ia uite ma. L-au bagat in seama vreo 4 useri si eu nici nu stiam. Rusine!
Ba da. Din moment ce raspunde la intrebari cu raspunsuri de genu: Mie de la departare imi pari urata sau cand cineva spunea intr-o intrebare ca are probleme cu banii, ca tatal e in varsta si nu se mai poate angaja, si intreba daca stim noi, totusi, unde se poate angaja la acea varsta, si ea raspunde ca o nesimtita: "Mai bine uita-l si traieste-ti viata" eu consider ca da, a incalcat regulamentul.Ai citit macar sa vezi despre ce este vorba? Aici oamenii intra de cele mai multe ori cand au nevoie de un raspuns...de ajutor, nu ca sa-si bata joc o pustoaica de 13 ani sau cat o avea. 0 bun simt, 0 brain!
Nu m-a lezat pe mine.Pe mine ma enervat doar din ceea ce am citit.Nu stiu daca vreodata a raspuns la vreo intrebare de-a mea.Nu avem nicio disputa.Si da.Ar trebui sa primeasca un avertisment si ma deranjeaza ca cu toate ca multi au raportat fie intrebare fie rasp ei ea ink nu pricepe.Vede ff bine ca lumea nu este de acord cu tampeniile ei si continua si posteaza cate 10 intrebare pe zi.Si da... poate nu e trebuie mea dar nici a ei sa raspunda cu nesimtire unor persoane care au nev de ajutor.Raspunde la misto...va fi luata la misto Si scuze pentru stupid doar ca nu sunt de aceeasi parere cu tine.