| ViseColorate_4467 a întrebat:

Acum ceva vreme, aprox.2 ani un tip foarte popular a vrut sa fie cu mine, insa eu l-am refuzat, ba mai mult il tratam cu indiferenta nici nu il bagam in seama treceam pe langa el si cand ma striga ma faceam ca nu aud cand ma suna ii inchideam telefonul in nas, etc.Toata lumea imi spunea ca am fost o proasta ca l-am refuzat insa mie nu imi pasa.Acum am trecut la liceu si sunt pe acelasi palier cu el.Il vad mereu si parca am inceput sa ma indragostesc de el, insa el nici nu ma baga in seama. Vreau sa fac ceva, sa ii atrag atentia dar nu stiu cum.Stiu ca nu mai am nici o sansa sa fiu cu el, insa as vrea macar sa ma bage in seama.Imi pare enorm de rau ca m-am comportat atat de urat cu el si as vrea sa indrept greseala pe care am facut-o.

5 răspunsuri:
| solongsoho a răspuns:

De ce nu vorbeşti cu el să îi explici toată situaţia? Sunt sigur că ar întelege.

| gigiro a răspuns:

Cred ca e prea tarziu. Tu daca ai fi in locul lui, cum ai proceda? Intelegi cate s-au intamplat in doi ani? Poate ai o sansa la o mie, dar nu sa ii atragi atentia, ci sa fii cumintica, cumintica.

| Anonim_3812 a răspuns:

Ia-ti o bluza cu un decolteu "generos" si dintr-un motiv sau altul apleacate in fata lui(de exemplul ti-a cazut un caiet/pix/etc). Trust me sigur nu o sa aiba ochii in alta parte.Ca fapt divers cati ani ai?

| cornelus_3270 a răspuns:

Iti spun eu mai pe scurt si foarte simplu fate o fata desteapta si populara si imbracate intr-o tinuta sexy apoi date la el sa vezi o sa fie in limba dupa tine iti garantez :d acum da-mi fundita te rog frumos