Maricx serios nu exista daca ar exista oameni iar vedea serios de ex : eu n-am vazut niciodata vampiri, zombi, varcolaci etc si se spune ca cea ce nu vezi nu e adevarat asa ca gandeste-te la ceva frumos si sa speram ca te-am ajutat daca vrei imi dai funda nu te oblig
1.imi place poza ta de la avatar
2.ce am scris eu mai sus este sustinut de oameni inteligenti.Si,daca ar fi sa citesti, toate intrebarile care nu iti afirma existenta acestor fiinte vor fi explicate.Acolo sunt vizibile imagini la microscop care reprezinta virusul.
In legatura cu vazutul, ochi(mai precis irisul) celor care sunt virusati se hiperdilata atat de mult incat devin rosi...si daca ai cunoaste ceva medicina ai afla ca o hiperdilatare a irisul duce la orbire in cazul in care victima intra in contact cu lumina zilei.Deci cu acestea zise deducem ca ei stau in locuri inchise,intunecate asteptand venirea nopti.
Cat despre ultima parte o sa iti raspund oarecum ofensator, noi(chiar si eu) credem in Dumnezeu desi nu l-am vazut, sau (vorbind in cazul celor mici) cred in Mos Craciun desi nu l-au vazut.
Vampirii...Hominus Nocturna, sunt niste fiinte controversate.Nu am auzit de virusu ala, eu stiam de porfirie.Ideea e ca,un studiu matematic arata ca nu ar putea exista vampiri doar daca ar exista alte creaturi care sa'i manance,astfel sa asigure existenta noastra,a neamului omenesc.Dar multe cazuri,al lui Peter Plogojowitz,de exemplu,imi spun (mie, cel putin), ca vamprii exista.Anyway,orice mit are un sambure de adevar,asa ca pana cand cineva o sa gaseasca acel "sambure", fiecare crede ce vrea, dupa cum crede de cuviinta.HF!
Am citit maidemult zombi inseamna de fapt mort viu adica aia care se trezeau dincomadai ingroasedeja
vampiri exista da ala nu-i un virus de fapt si in luea paranormala magia castia si stinta pierde