| tim a întrebat:

Acum eu nu prea am nici un plan de viitor.
Voi aveti vreunul, vreun vis, sa zicem?
Stiu eu, o familie, o casa, o masina, o gradina, ceva?

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Nici eu nu am planuri.Si nici nu vreau sa imi fac.Sau cel putin nu de acum.happy

6 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Da, am si unul dintre ele mi se va indeplinii cat de curand si anume sa devin childcare(persoana ce se ocupa cu copiii) si sa devind independenta.
Pt celelalte mai am de luptat. happy

| Farcas a răspuns:

Acuma nici eu nu am planuri, insa stiu sigur ca vreau sa ma realizez.As vrea sa plec in Spania, cu prietenul meu, un loc de munca decent si bine platit, o casa draguta cu piscinabig grin, copii si sa fiu fericitalove struck Si mi-as mai dori.sa nu fiu uitata de cei dragisad

| tim explică:

Santeti bine motivati si realisti, planuri si vise normale si posibile. pana acum toti aveti raspunsuri bine conturate, inteligente.

| mersifrumos a răspuns:

Am un vis caruia ii dau prioritate mai mult decat orice. am refuzat un salariu si un serviciu bine platit doar pentru a putea lucra la site-urile mele. am avut 1200 euro pe luna si ma descurc freelancer, iau bani chiar buni. deci traiesc, dar acum visul...
ca programator vreau sa am site-uri cunoscute si sa le cresc mari. site-urile mele nu vreau sa fie orice fel de site-uri, ci opere de arta. am facut pana acum sahonline.ro, cupacupelor.ro, mersifrumos.ro, coolrgb.com si nu cred ca ma voi opri aici.
in principal programarea e visul meu si eu zic ca am reusit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie exact ce va face in viitor asa ca nu iti bate prea tare capul daca nu ai inca planuri si mai ales daca esti si tanara.Nici eu nu am prea multe planuri(trebuie sa recunosc).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca n-am planuri, doar vise.
As vrea sa locuiesc pe langa Hollywood si Angelina Jolie sa-mi fie matusabatting eyelashes.